'ZNAM DA STE LJUTITI I DA NE RAZUMIJETE': / Drugi najskuplji transfer svih vremena iznio svoju verziju priče bivšim navijačima

Image
Foto: AFP

Kylian Mbappe još se uvijek vodi kao napadač Paris Saint-Germaina koji u klubu igra na posudbi iz Monaca.

5.9.2017.
11:23
AFP
VOYO logo

I dok navijači kluba u koji je stigao s oduševljenjem dočekuju igrača koji će klub koštati ne manje od 160, možda i 180 milijuna eura, oni Monacovi osjećaju se ostavljenima i razočaranima. Upravo njima Mbappe je putem društvenih mreža poslao poruku objašnjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da neki od vas ne razumiju moj izbor, znam da ste ljutiti na mene i mogu to razumjeti. Razumijem i zvižduke na našem zadnjem susretu. Jer kroz Mbappeovu sapunicu cirkulirale su lažne informacije. Nisam se promijenio, moja pratnja nije se promijenila, a naše životne vrijednosti su ostale iste: poniznost, jednostavnost i poštovanje. Možete se ljutiti, mrziti me ili vrijeđati, no nitko me ne može spriječiti da vas volim jer istina je samo jedna - volim vas", prenosi Goal njegove riječi.

Mbappe je u prošloj sezoni postigao 15 ligaških golova i pridodao im 11 asistencija u Monacovom putu do naslova francuskih prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo