Ibrahimović demantirao šokantne uvrede za Messija i Ronalda

Argentinski portal Canchallena tvrdi da je Zlatan Ibrahimović izrekao uvrede na račun najboljih nogometaša današnjice Cristiana Ronalda i Lea Messija, no švedski reprezentativac je sve opovrgnuo.

16.1.2013.
11:22
VOYO logo

Ibrahimović se navodno osvrnuo na dodjelu Zlatne lopte, koju je osvojio Leo Messi ispred Cristiana Ronalda i Andresa Inieste, i nije bio nimalo blag.

"Možeš imati četiri Zlatne lopte, ali ne možeš kupiti čokoladicu iz automata bez da staneš na nešto", navodno je izjavio Ibra koji je s Messijem igrao u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinci tvrde da se Šveđanin nije zaustavio na vrijeđanju njihove ikone, već da je 'opleo' i po Ronaldu za kojeg tvrdi da nije zaslužio biti među finalistima.

"Privilegija je uvijek sjediti u prvom redu dok Messi osvaja nagrade. Postoji najmanje deset nogometaša koji su bolji od Ronalda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela priča je stigla do Ibrahimovića koji je opovrgnuo da je izgovorio te rečenice na račun kolega.

"O njima mogu reći samo pozitivne stvari. Nikada nisam dao intervju u kojem sam izgovorio to o njima. Ljut sam jer sam žrtva senzacionalizma. Ja poštujem nogomet, suigrače i protivnike i to ću uvijek činiti", poručio je Ibra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo