ZIDANEU SE TRESE STOLICA: / Šef Reala pronašao njegovog naljednika?

Image

Zinedine Zidane najavio je poslije poraza od Atletica na Santiago Bernabeuu kako će na ljeto biti puno promjena u klubu misleći u prvom redu na igrački kadar.

2.3.2016.
11:41
VOYO logo

No, napomenuo je da će možda doći i do promjene trenera, što znači da bi nakon samo pola godine mogao biti smijenjen.

Prema pisanju talijanskog sportskog dnevnog lista Gazzetta dello Sport Zidane bi mogao izgubiti povjerenje predsjednika FlorentinaPereza ako Real ne ostvari uspjeh u Ligi prvaka, a poznato je da je za Real to sve osim osvajanja naslova prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijan preuzima klupu

Ime s kojim kalkuliraju Talijani kada je u pitanju Zidaneov nasljednik je aktualni trener Juventusa MassimilianoAllegri. On je navodno impresionirao Pereza prošle godine kada je Juventus u polufinalu Lige prvaka izbacio upravo Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, Perezu je, kako piše Gazzetta, izvršni predsjenik Milana, AdrianoGalliani, preporučio Allegrija te ga je nahvalio. Kao što je poznato Allegri je prije Juventusa bio na klupi Milana te im je 2011. godine donio naslov prvaka nakon deset godina. Ranije se Talijana dovodilo i u kontekst Chelseaja, no najizglednije je da će potpisati novi ugovor s Juventusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo