ZAVIRIO U ČAŠICU: / Zvijezda Juventusa slupala Ferrari i završila u pritvoru

Image
Foto: AFP

Nogometaš Juventusa Arturo Vidal (28) doživio je prometnu nesreću u rodnom Čileu i to usred Južnoameričkog prvenstva (Copa America) kojem je njegova zemlja domaćin.

17.6.2015.
12:58
AFP
VOYO logo

Da stvar po zvijezdu europskog doprvaka bude gora, vozio je u alkoholiziranom stanju, pa ga je policija privela i zadržala preko noći u pritvoru. Vidal je u nesreći u kojoj je slupao skupocjeni Ferrari (oko 200.000 eura) zadobio lakše ozljede, dok je njegova supruga Maria Teresa Matus dislocirala rame.

Pio i kockao

Veznjak Juventusa odlučio je iskoristiti slobodnu večer nakon remija protiv Meksika (3:3) u 2. kolu Cope za odlazak u kockarnicu u Santiagu. Tamo je usput popio nekoliko pića previše, a pri povratku u kamp reprezentacije je došlo do sudara u kojem je na njegovom Ferrariju nastala značajna šteta, ali ni blizu kao na Chevroletu koji je također sudjelovao u nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko sati nakon incidenta Vidal je objavio video u kojem je potvrdio da je doživio nesreću koju, kako kaže, nije skrivio. U petak Čile igra protiv Bolivije u 3. kolu Cope, a zasad još nije poznato hoće li Vidal biti na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo