ZAR JE I TO MOGUĆE: / Legenda odlučila otići iz Arsenala, ali pod jednim uvjetom!

Image
Foto: AFP

Francuz Arsene Wenger već dvadeset godina sjedi na klupi londonskog Arsenala. U tom periodu klubu je donio tri naslova engleskih prvaka, šest FA kupova i isto toliko domaćih Superkupova.

15.3.2016.
11:07
AFP
VOYO logo

Engleski Daily Mail u utorak je donio priču da je to počelo brinuti Francuza te da bi ga to moglo prisliliti na povlačenje s klupe Arsenal već ove godine, iako ima veliku podršku uprave kluba. Također, navode kako je Wenger bio odlučan u tome da nastavi s poslom kojeg s više-manje uspjeha radi već dva desetljeća, no potreslo ga je sve veće nezadovoljstvo među navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se odluka

Kao što je poznato uvijek je govorio da će otići iz Arsenala kada osjeti da je više nije pravi čovjek za taj posao, međutim sada bi ponašanje navijača do kraja sezone moglo biti ključno pri donošenju odluke o budućnosti najdugovječnijeg trenera u Engleskoj. U međuvremenu, Arsenalov upravni odbor smatra kako je Francuz zaslužio pravo da sam isplanira svoj odlazak zbog višegodišnjeg služenja klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daily Mail navodi ako većinski vlasnik StanKroenke očekuje da će Wenger ostastati na svom poslu do kraja sljedeće sezone, točnije kada mu istekne ugovor. Do tada, namjera je da se napravi plan kako će klub funkcionitrati bez njega.

Potraga za nasljednikom

Sada je jasno da su u Arsenalu svjesni da se Wengerovo vrijeme bliži kraju te je pravo vrijeme za pronalaskom njegova nasljednika. PepGuardiola glasio je kao idealan za to, ali je on na kraju odabrao Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Wenger ostane u klubu i poslije ove sezone, ključno pri odluci o produženju njegova ugovora bit će rezultati početkom iduće. Također, postoje indicije da je Francuz planirao budućnost u Arsenalu i poslije iduće sezone, a to je vidljivo u njegovoj velikoj ulozi pri promjenama u trening centrima kao i u rekonstrukciji skautske službe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo