Ronaldov sadašnji klub Juventus prolazi kroz teško razdoblje

Juventus i njegova najveće zvijezda, jedan od ponajboljih svjetskih nogometaša Cristiano Ronaldo, nalaze se u jako osjetljivom razdoblju koje su uzrokovali loši rezultati, financijski problemi i napeti odnosti u klubu.

Atmosfera u "Staroj dami" poprilično je loša i Ronaldo zbog toga traži novi klub u kojemu će nastaviti karijeru, no ta potraga se ne razvija po njegovim planovima.

Htio se vratiti

Španjolska Marca piše da je Ronaldo nedavno "pružio ruku" prema Real Madridu i ponudio svoje usluge Kraljevskom klubu, iz kojega je 2018. i došao u Juve, no u španjolskom gigantu nisu bili zainteresirani za njegov povratak.

"Ronaldu nedostaje Madrid u kojemu su ga obožavali i misli da je još uvijek u dobrim odnosima s predsjednikom Florentinom Perezom, no pojavili su se drugi favoriti za njegovo dovođenje", piše Marca i navodi da je engleski Manchester United, još jedan Ronaldov bivši klub, "isplivao" kao moguće odredište portugalskog superstara.

Težak posao

Španjolski list navodi da je Jorge Mendes, Ronaldov menadžer, u dobrim odnosima s čelnicima Uniteda te da je njegov povratak na Old Trafford moguć.

Još jedan kandidat za dovođenje Ronalda je francuski prvak Paris Saint Germain, u kojemu bi se Ronaldo mogao boriti za nove trofeje.

"Ništa, doduše, ne pokazuje na to da će odlazak u bilo koji od tih klubova biti lagan. Trenutno će Ronaldo samo morati pomoći Juventusu da se kvalificira za Ligu prvaka. Za svaki slučaj", zaključuje Marca.