VRAĆA SE LIGA PRVAKA: / 'S Juveom igramo iza zatvorenih vrata, a sad ću vam reći kad i gdje'

Image
Foto: Profimedia

Odluka o prekidu Francuske lige zbog koronavirusa ostavila je Lyon na sedmom mjestu

9.5.2020.
20:00
Profimedia
VOYO logo

Aktualni predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas donio je nogometnim fanovima jednu zanimljivu vijest. A tiče se nastavka Lige prvaka. U razgovoru za francuski RTL otkrio je da će se uzvratna utakmica osmine finala odigrati 7. kolovoza.

“Potvrđen je datum, 7. kolovoz. Igrat će se u Torinu iza zatvorenih vrata”, rekao je. Lyon će tada braniti prednost od 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aulas (71) je, inače, predsjednik od 1987. godine, a svih sedam naslova prvaka je postignuto tijekom njegove vladavine (2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007,2008).

Parker ga mijenja

Ranije je objavljeno da je bivši NBA košarkaš Tony Paker najizgledniji njegov nasljednik, ali tek od 2023. godine kada će dugogodišnji čelnik sedmerostrukog prvaka Francuske dstupiti s dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Juventus' French midfielder Adrien Rabiot (L) is challenged by Lyon's French midfielder Lucas Tousart during the UEFA Champions League round of 16 first-leg football match between Lyon and Juventus at the Parc Olympique Lyonnais stadium in Decines-Charpieu, central-eastern France, on February 26, 2020., Image: 501257626, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Philippe DESMAZES / AFP / Profimedia

Nekadašnji igrač San Antonio Spursa i ponajbolji francuski košarkaš svih vremena, a bliski je prijatelj Aulasa, koji je više navrata izrekao da ga može naslijediti samo Parker. Aulas i Parker su i poslovno vezani, s obzirom na to da je Lyon postao 30-postotni vlasnik košarkaškog kluba Asvel, kojeg je kupio upravo Parker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako me Aulas zamoli da preuzmem Lyon, neću ga moći odbiti. Obojica imamo sličnu viziju glede poslovanja kluba”.

Odluka o prekidu Francuske lige zbog koronavirusa ostavila je Lyon na sedmom mjestu i bez nastupa u Europi, po prvi puta od 1997.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo