VJEČNI RIVALI U ISTOJ MOMČADI? / Messija pitali bi li dodao Ronaldu da igraju zajedno. Odgovor je vrlo zanimljiv

Image
Foto: Josep LAGO / AFP / Profimedia

Iako su danas daleko od onih najboljih dana, Messi i Ronaldo i dalje igraju fantastično

22.5.2020.
9:52
Josep LAGO / AFP / Profimedia
VOYO logo

Najbolji igrač svijeta i za mnoge najbolji nogometaš svih vremena, Lionel Messi, otkrio je kako bi to izgledalo da su on i njegov najveći rival, Cristiano Ronaldo u istoj momčadi.

Pitali su Messija Španjolci bi li dodao loptu Cristianu, a on je ponudio zanimljiv odgovor. "Na kraju, pretpostavljam da i bih", rekao je Messi za Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su danas daleko od onih najboljih dana, Messi i Ronaldo i dalje igraju fantastično i što je važnije glavni su golgeteri svojih klubova. Cristiano je ove sezone zabio 25 golova u 32 utakmice, dok je Messi na 24 u 31 utakmici, ali je upisao i 16 asistencija, za razliku od Ronalda koji je na skromne četiri. I svakako treba naglasiti kako su Messiju 32 godine, dok je Ronaldo već zagazio u 36. godinu života, a to su godine kada je većina njegovih suigrača već gradi trenersku karijeru.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nominees for the Best FIFA football player, Barcelona and Argentina forward Lionel Messi (R) and Real Madrid and Portugal forward Cristiano Ronaldo (L) chat before taking their seats for The Best FIFA Football Awards ceremony, on October 23, 2017 in London., Image: 353707625, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Messi, zanimljivo, ima vrlo visoko mišljenje o Ronaldu i ovom ga je prilikom pohvalio. "Normalno je da i dalje zabija golove. Cristiano je napadač s predatorskim instinktom. Voli zabijati i svaki dan kad igra, postići će pogodak", rekao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo