VIDEO, OBJAVLJEN ZIDANEOV GOVOR SA FINALA LIGE PRVAKA: / 'Imajte na umu da ćete se namučiti, ali gol će doći'

Image
Foto: Screenshot

"Nemojte ići samo kroz sredinu, nego prebacujte stranu. Jedna, druga, jedna druga", samo su neke od uputa koje je francuski strateg dao svojim igračima

12.2.2018.
17:28
Screenshot
VOYO logo

Real Madrid je na svom Facebook profilu objavio snimku govora Zinedina Zidanea na poluvremenu utakmice finala Lige prvaka prošle godine protiv Juventusa.

Na predah su igrači otišli s rezultatom 1-1 nakon što je Ronaldo zabio za vodstvo, a Mandžukić fantastičnim škaricama izjednačio rezultat. Zidane je ušao u svlačionicu i rekao igračima da se malo odmore te da će onda razgovarati. Vratio se za sedam minuta i počeo svoj govor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je finale. Znamo da je i njima ova utakmica jako teška. Najvažnije je da budete agresivniji u obrani. Puno agresivniji, ali to ne znači da morate dobiti karton. Samo malo agresivniji kad nemamo loptu. Oni igraju 4-4-2 s Alvesom i Mandžukićem visoko. Moramo ih gurnuti nazad. Isco, moraš stajati uže na lijevoj strani. Kad imamo loptu moramo biti strpljivi i gledati kako da što prije odigramo na krila. Marcelo i Dani, vi morate stajati više. Luka, češće idi prema gore, a ti Isco, kad prebacujemo strane, traži prolaz kroz njihove linije. Cristiano, ubacuj se iza Benzeme i podignite malo tempo. Nemojte ići samo kroz sredinu, nego prebacujte stranu. Jedna, druga, jedna druga. Ajde, samo mirno, imajte na umu da ćete se namučiti jer je ovo finale. Ali, gol će doći", rekao je francuski stručnjak svojim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je u drugom dijelu izgledao mnogo bolje, zabio čak tri gola i zasluženo osvojio Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo