[VIDEO] NIJE VALJDA MISLIO DA ĆE MU OVA LUDOST USPJETI: / Svi pričaju o nevjerojatnom potezu Ronalda na otvaranju utakmice

Image
Foto: Profimedia

Ta je utakmica ujedno bila posebna i za Cristiana Ronalda kojemu je uručen dres s brojem 750

7.12.2020.
9:33
Profimedia
VOYO logo

U subotu je Juventus preokretom jedva svladao gradskog rivala Torino s 2:1 u derbiju desetog kola talijanske Serie A. Prvaci su gubili sve do 77. minute, a onda su Weston McKennie i Leo Bonucci u 89. minuti preokrenuli rezultat.

Ta je utakmica ujedno bila posebna i za Cristiana Ronalda kojemu je uručen dres s brojem 750 jer upravo je toliko golova zabio do tog meča. Međutim, valjda zbog nekog zanosa ili želje za dokazivanjem, Ronaldo je na samom otvaranju pokušao nešto gotovo nemoguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo of Juventus FC reacts during the Champions League Group Stage G football match between Juventus FC and Dinamo Kiev at Juventus stadium in Turin (Italy), November, 24th, 2020. Photo Federico Tardito / Insidefoto/Sipa USA,Image: 573140324, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no

Odmah nakon što je izveden početni udarac Ronaldo je s centra pucao na vrata Salvatorea Sirigua. Dakako, nije pogodio, niti je ugrozio vratara koji je već ionako bio na crti. Ono što svakako nije bilo dobro jest činjenica da Ronaldo u toj utakmici nije imao niti jedan udarac u okvir gola niti je pružio naročito dobru partiju pa je taj suludi potez s početka okršaja jedino o čemu se zapravo priča i štoviše postao je hit na Twitteru.

Njegov pokušaj s centra pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo