VELIKI TALIJANSKI DERBI MOGAO BI PROĆI U ZNAKU HRVATA: / Mandžo spreman za utakmicu protiv Perišića i Brozovića

Image
Foto: AFP

Hrvatski napadač vrlo bi se vjerojatno trebao vratiti u početnu momčad Juventusa

8.12.2017.
20:44
AFP
VOYO logo

Mario Mandžukić ozlijedio se nakon utakmice protiv Crotonea (3-0) gdje je i zabio prvi gol na utakmici te je propustio posljednje dvije utakmice Stare dame protiv Napolija i Olympiakosa. Trener Juventusa dao je naslutitit kako bi sutra utakmicu protiv Intera (20:45) mogao započeti u formaciji 4-2-3-1 u kojoj bi Mandžo i Dybala igrali kao polušpice, dok bi naprijed isturen bio Gonzalo Higuain.

Ovaj trojac nije igrao zajedno već tri tjedna od poraza protiv Sampdorije, a na lijevoj strani napada odlično se snašao Douglas Costa i opasni zaprijetio Mandžukićevoj poziciji, ali vjeruje se kako naš napadač i dalje ima prednost. Evo što je sve na pressici uoči utakmice rekao Allegri:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buffon još nije spreman

"Morat ću razmisliti o sutrašnjoj početnoj jedanaestorici jer neki igrači, poput Dybale i Pjanića, nisu u top formi. Danas ćemo vidjeti kakva je situacija s Buffonom, ali vjerojatno ćemo morati igrati bez njega. Mandžukić je na treninzima radio vrlo dobro i vratio se u optimalno fizičko stanje", objasnio je stanje u momčadi talijanski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na veliki derbi koji ih čeka u subotu navečer:

"Naši rivali su se osjetno poboljšali, a na nama je da budemo još bolji kako bi obranili naslov. Ipak, ne vjerujem kako će utakmica protiv Intera biti presudna jer će borba trajati do kraja sezone", dodao je Allegri koji je i za sutrašnju utakmicu Marka Pjacu ostavio da se bori u Primaveri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić i Brozović u momčadi Intera

Trener Intera Luciano Spalletti nema nikakvih problema sa sastavom te je odlučio na utakmicu povesti sljedeće igrače među kojima su i dvojica Hrvata: Handanovic, Padelli, Berni, Cancelo, Ranocchia, Santon, Miranda, Dalbert, D’Ambrosio, Skriniar, Nagatomo, Gagliardini, Joao Mario, Vecino, Borja Valero, Brozovic, Icardi, Karamoh, Eder, Perisic, Candreva, Pinamonti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo