VATRENI NAKON 4 GODINE PONOVNO U SPLITU: / No, žalosno je da moraju imati ovakve mjere sigurnosti

Image
Foto: PIXSELL

Mjere sigurnosti su maksimalne jer je riječ o generalnoj probi za povratak reprezentacije u Split

29.5.2019.
19:19
PIXSELL
VOYO logo

Nakon 4 godine i one nesretne svastike na praznom Poljudu u lipnju 2015. godine protiv Italije, hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u Split. U srijedu su se okupili naši reprezentativci za nadolazeće tri utakmice, od toga dva prijateljska dvoboja i jedan bitni u kvalifikacijama za Euro 2020. godine.

Image
DALIĆ POTVRDIO: /

Protiv Walesa bez jednog od ključnih igrača; procurila informacija koja će mnoge rastužiti

Image
DALIĆ POTVRDIO: /

Protiv Walesa bez jednog od ključnih igrača; procurila informacija koja će mnoge rastužiti

Omiš spreman za Vatrene

Vatreni u petak u 15.00 igra prijateljsku utakmicu protiv NK Omiš povodom stotog rođendana spomenutog dalmatinskog niželigaša. Naši reprezentativci u Omiš stižu na poziv Ivana Perišića, a očekuje se kako će na toj nogometnoj priredbi čelnici HNS-a pokušat više izgladit, odnosno normalizirati odnose na relaciji “Savez – Hajduk”, te potvrditi, ako je moguće, utakmicu protiv Mađarske na Poljudu u listopadu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pazi se kako ne bi došlo do problema

Sedam dana kasnije, 8. lipnja, na redu je kvalifikacijski ogled s Walesom u Osijeku, a zatim 11. lipnja i prijateljski ogled s Tunisom u Varaždinu. Izbornik Zlatko Dalić održao je presicu u hotelu Lav u Podstrani i potvrdio lošu vijest za Hrvatsku. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Index javlja kako je autobus s igračima i stručnim stožerom stigao pod pratnjom velikog broja policajaca jer se radi o utakmici visokog rizika. Veliki broj policajaca je i na terenu u Omišu, pazi se kako ne bi došlo do problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je kako među Torcidom postoji netrepeljivost prema HNS-u i "njihovoj" reprezentaciji, kako sami navijači ističu... Tako su službenici tijekom jutra detaljno pročešljali stadion Anđelko Marušić Ferata, ništa se ne prepušta slučaju...

Svastika nazvana terorističkim činom

Mjere sigurnosti su maksimalne jer je riječ o generalnoj probi za povratak reprezentacije u Split, točno četiri godine nakon akcije svastika koju HNS naziva "terorističkim činom", a koja je reprezentaciji zatvorila vrata grada pod Marjanom. Također, situacija ima i političku težinu jer je vode novi izvršni direktor HNS-a, prvi operativac Saveza Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče igranja utakmica reprezentacije na Poljudu, Dalić je kazao kako on i igrači to žele ali oni ne donese odluku o tomu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo