VIDEO: / Dva nevjerojatna kiksa u istoj utakmici Serie A!

Juventus i Roma, vodeći sastavi talijanskog prvenstva, upisali su uvjerljive pobjede u ogledima 17. prvenstvene runde.

22.12.2013.
17:44
VOYO logo

Juventus je devetu uzastopnu pobjedu ostvario svladavši u gostima Atalantu s 4:1. Prethodnih osam pobjeda je ''stara dama'' ostvarila bez primljenog gola, a u Bergamu je prekinula seriju od 744 minute ligaškog nogometa bez primljenog pogotka.

Uvjerljiva je bila i Roma, koja je na Olimpicu svladala Cataniju s 4:0. Benatia je zabio dva gola za ''vučicu'', a Destro i Gervinho po jedan. Ipak, gosti su darivali Rimljane početkom nastavka nevjerojatnim kiksom obrane i vratara. Roma je uzvratila na sličan način, napadač Gervinho je promašio prazan gol... Roma za vodećim Juventusom zaostaje pet bodova, a upravo će ta dva kluba u Torinu 5. siječnja odigrati veliki derbi iduće runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/6FQ3Jvjfh-4

Luca Toni, 36-godišnji veteran, zabio je dva gola u domaćoj pobjedi Verone protiv Lazija 4:1. Istim rezultatom je Torino kod kuće pobijedio Chievo. Dva pogotka za domaćine zabio je Alessio Cerci, jedan u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a jedan u dodatnom vremenu u drugom poluvremenu. Kod gostiju je Manuel Pamić cijelu utakmicu odgledao s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi 18-godišnji hrvatski nogometaš Marijan Ćorić proveo je svih 90 minuta na klupi Parme koja je na gostovanju kod Sampdorije odigrala 1:1. Hrvatski reprezentativac Ante Rebić nije konkurirao za sastav Fiorentine, koja je u gostima svladala Sassuolo s 1:0 golom Giuseppea Rossija u 82. minuti. Rossi je vodeći strijelac Serije A, sada sa 14 golova.

//www.youtube.com/embed/WudGidYpGdM

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo