UTAKMICE IDU, FRUSTRACIJA JE SVE VEĆA: / Ronaldo već godinama nije bio ovako loš

Image
Foto: AFP

Kad Cristiano Ronaldo ne zabija, Real ne pobjeđuje. Kraljevski klub propustio je zadržati prednost pred Barcelonom, odigravši kod kuće tek 0:0 s Malagom.

28.9.2015.
9:47
AFP
VOYO logo

No, vratar Kameni je radio čuda, pa je Ronaldo ponovno ostao bez pogotka. Za igrača koji je ove sezone postao najbolji Realov strijelac svih vremena u Primeri, nevjerojatno zvuči podatak da mu je ovo najlošiji učinak u španjolskoj ligi od 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet golova u šest utakmica za Ronalda je malo

Mnogi igrači odmah bi potpisali da imaju pet golova u šest utakmica, ali to je za Ronalda - kriza. Pogotovo kad znamo da je svih pet golova zabio samo na jednoj utakmici, protiv Espanyola. Na pet utakmica je aktualni osvajač Zlatne lopte ostao "suh", što je samo povećalo njegovu frustraciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone zabio 48 golova u Primeri

Gledajući učinak po sezonama nakon prvih šest kola. portugalski ofenzivac je 2010. godine, nakon šest kola, imao učinak od samo tri pogotka. Uslijedile su sezone sa sedam, pa dva puta šest golova, dok je lani Ronaldo bio najraspoloženiji, nakon šest utakmica imao je učinak od 10 golova. Do kraja sezone 2014/15 je u Primeri zabio monstruoznih 48 golova, zasluživši nagradu Pichichi, namijenjenu najboljem strijelcu prvenstva.

Mnogi će uprijeti prstom u trenera Rafaela Beniteza, čiji sustav ne odgovara Ronaldu... Puno bolje Portugalac se snalazio kod bivšeg trenera, Talijana Carla Ancelottija, zato je i žalio za njegovim odlaskom iz Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo