UDARAC ZA EGO: / Ronaldu se ovakva poruka Realovih navijača neće svidjeti

Image
Foto: AFP

Polovica navijača Real Madrida smatra da bi bilo dobro prodati najveću klupsku zvijezdu Cristiana Ronalda (30) u slučaju da dođe prava ponuda, pokazala je anketa koju je proveo dnevnik AS.

17.6.2015.
13:40
AFP
VOYO logo

U ispitivanju je sudjelovalo 31.474 ljudi, a njih 49.46 posto je odgovorilo da bi prodalo Ronalda kada bi cijena bila veća od 100 milijuna eura. Nagađa se da PSG za iduće ljeto sprema ponudu koja bi se kretala upravo oko spomenutog iznosa i ne treba isključiti mogućnost da Madriđani pristanu na posao.

Ronaldo je došao na Santiago Bernabeu 2009. godine, a Real je Manchester Unitedu platio rekordnu odštetu od 94 milijuna eura. Portugalac je otada porušio mnoge klupske rekorde, predvodio je Kraljevski klub do toliko željene Decime (desetog naslova europskog prvaka), a prošlu je sezonu okončao kao prvi strijelac Primere s čak 48 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabava koju mu nisu oprostili

Unatoč svemu tome, ljubav između njega i navijača očito kopni. Pristalice Reala mu zamjeraju sve češće pokazivanje taštine i sebičnosti tijekom utakmica, a mnogi mu nisu oprostili priređivanje razularene zabave povodom 30. rođendana nekoliko sati nakon što je Real doživio debakl protiv gradskog rivala Atletica (0:4).

Dodajmo i da je u spomenutoj anketi 32.5 posto navijača odgovorilo da bi prodalo Ronalda i za ponudu "tešku" između 50 i 100 milijuna eura, a 12.5 posto bi pristalo na trgovinu i za manje od 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo