OČEKUJE SE PUN STADION / Čustović i Catala najavili dvoboj Hajduka i Istre

Image
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

Bijeli traže nastavak stopostotnog niza, Puljani žele i četvrtu utakmicu ostati neporaženi

2.9.2023.
11:18
Srećko Niketić/PIXSELL
VOYO logo

Danas će od 21.05 Hajduk i Istra započeti svoj susret u sedmom kolu HNL-a. Splićani su ove sezone krenuli furiozno, u pet utakmica imaju pet pobjeda i na krilima punog Poljuda nadaju se nastavku tog niza. S druge strane, gosti su nakon dva poraaz nanizali tri neriješena rezultata, stoga bi njima dobro došla još jedna utakmica bez poraza.

Image
RIJEČKI TABOR /

Bivši Vatreni za Danas.hr: 'Hajduk je trenutno ispred svih. Rijeka se oprostila dostojanstveno'

Image
RIJEČKI TABOR /

Bivši Vatreni za Danas.hr: 'Hajduk je trenutno ispred svih. Rijeka se oprostila dostojanstveno'

U taboru Bijelih vlada veliki optimizam, a susret je najavio Adnan Čustović, obzirom da su pred trenerom Lekom još dvije utakmice suspenzije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sve je pozitivno uoči utakmice. Znamo da je Istra 1961 momčad koja igra ofenzivni nogomet, koja može biti opasna, a posljednje tri utakmice nisu izgubili. Puno puta su se vraćali u utakmicu, gubili su protiv Osijeka 4-2 pa su se vratili na 4-4. Isto tako je i Slaven vodio 2-0 pa se Istra vratila na 2-2. Ali više bih se bazirao na našu momčad, u ovom trenutku smo u pozitivnom trenutku, imamo pet pobjeda ove, i još četiri iz prošle sezone, pričamo o rekordu. Moramo biti maksimalno koncentrirani, kako se kaže na 200 posto i da ostvarimo novu pobjedu''.

Ujedno, najavio je i jaki početak na krilima punih tribina, što bi moglo u startu donijeti prednost nad Puljanima, čiji je trener David Catala ovako kazao o današnjem dvoboju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele se nametuti

''Veliki izazov je pred nama, ali trebamo biti spremni na sve. Vidim da su igrači spremni, mislim da se možemo natjecati protiv svake momčadi i idemo s dobrim uvjerenjem. Bez obzira igramo li protiv top ekipa ili slabijih momčadi, moja očekivanja su uvijek ista, da budemo hrabri, da imamo loptu u posjedu što više možemo i da idemo po pobjedu. To je naš cilj, znamo da će biti teško i da trebamo pokazati najbolju verziju sebe, ali moramo ići s takvim mentalitetom na svaku utakmicu. Što se tiče sastava, uvijek će startati igrači za koje mislim da zaslužuju, koji su dali maksimum sebe, i naravno izbor će ovisiti i o protivniku. Imamo 25 igrača, i ako svi dobro treniraju, svi će dobiti svoju šansu. Hajduk je jedna od najboljih momčadi u ligi i imaju vrhunske igrače prema naprijed, igraju vertikalno i stalno napadaju. Treba nam najbolja verzija u obrani i trebamo imati loptu što je više moguće, ne dopustiti im da kontroliraju utakmicu.''

Glavni sudac utakmice bit će Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranijem terminu od 19.00, svoju će utakmicu igrati Rudeš i Gorica.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo