RIJEČKI TABOR / Bivši Vatreni za Danas.hr: 'Hajduk je trenutno ispred svih. Rijeka se oprostila dostojanstveno'

Image
Foto: Pixsell

Nekadašnji treći vratar hrvatske nogometne reprezentacije i bivši golman Rijeke, Ivan Vargić, komentirao je dramatično ispadanje Rijeke

1.9.2023.
14:59
Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli izboriti nastup u natjecanju po skupinama Konferencijske lige, oni su u uzvratnom dvoboju posljednjeg 4. pretkola na Rujevici odigrali 1-1 s francuskim Lilleom nakon produžetka te tako nisu uspjeli nadoknaditi 1-2 poraz iz prve utakmice otprije tjedan dana.

Image
POTVRDA IZ KLUBA /

Marko Pjaca je i službeno novi igrač Rijeke, evo kada će biti njegovo predstavljanje

Image
POTVRDA IZ KLUBA /

Marko Pjaca je i službeno novi igrač Rijeke, evo kada će biti njegovo predstavljanje

Nekadašnji treći vratar hrvatske nogometne reprezentacije i bivši golman Rijeke, Ivan Vargić, trenutno brani za Nk Krk u smiraju nogometne karijere, a u Lille je išao u sklopu riječke delegacije zajedno s bivšim suigračima Radomirom Đalovićem i Ivanom Močinićem. Rijeka je brzo skupila iskusne snage nakon odlaska Sergeja Jakirovića, na desetu obljetnicu pobjede nad Stuttgartom, ali nažalost se povijest nije ponovila. Vargić je u razgovoru za Danas.hr pojasnio i zašto:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lille je nažalost prošao dalje, Rijeka je odigrala pravu utakmicu, po svemu osim posjedu lopte su nadigrali Lille. To su i naplatili golom za 1:0, a u produžetku su presudili širina klupe i manjak sreće. Dilaver, Banda i Petrović su ozlijeđeni, a sigurno bi dobro došli riječkoj mladosti", priča nam i nastavlja:

"Adrian Liber, Silvio Ilinković, Ivan Smolčić, Veldin Hodža, Niko Galešić su baš ponikli u riječkoj nogometnoj školi i držali Lille do penala, nažalost primili su taj zgoditak i oprostili se na dostojanstven način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Može li Marko Pjaca pomoći riječkoj mladosti?

"On ima internacionalno iskustvo, igrao je na posudbama, skupio dosta nastupa i za njega i Rijeku je najvažnije da ostane zdrav."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znači li tako bombastično pojačanje i napad na titulu?

"Hajduk je imao najbolji start i trenutno je ispred svih, Osijek je tu na četiri boda, Rijeka je ispod, a Dinamo ima utakmicu manje. Mrtvi se zbrajaju u petom mjesecu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo