TRENER JUVENTUSA ŽESTOKO NAPAO KRITIČARE NAKON REMIJA: / 'Osim jednog udarca, Tottenham nije imao nijednu priliku'

Image
14.2.2018.
9:12
VOYO logo

Trener Juventusa Massimiliano Allegri nije se nakon remija Tottenhama protiv složio s kritičarima svoje momčadi i ljutito ih je napao kada su mu rekla da je engleska momčad bila bolja u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

"Nogomet je čudna igra, ali ne trebamo biti depresivni - od 3:0 stignete do 2:1, od potencijalnih 3:1 do 2:2. Znali smo da će biti teško", izjavio je Allegri koji je dodatno podignuo glas prema talijanskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FANATIČNI SPURSI VRATILI SE IZ MRTVIH: Tottenham izborio remi protiv Juvea, Buffon kiksao kod drugog gola

"Osim Buffonove obrane Kaneovog udarca glavom, Tottenham nije imao nijednu priliku. U drugom dijelu smo mi napravili nekoliko promjena i ukupno gledajući odigrali dobru utakmicu. Pa prvi gol smo dobili iz greške, drugi iz slobodnjaka. Nogometa daje i uzima, nema razloga da budemo u depresiji. Ako netko misli da Juventus može sa 4:0 pobijediti Tottenham, onda taj nije ni sekunde realan. Možda je plasman u dva finala Lige prvaka u posljednje tri godine bio štetan za neke ljude", prenosi Football Italy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPURSI SE RADUJU UZVRATU, JUVE NE GUBI NADU: Strijelci Tottenhama oduševljeno najavili revanš na Wembleyju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat je na rasporedu sedmog ožujka i momčad iz Torina se nada da će u svojim redovima imati i Paula Dybalu i Blaisea Matuidija.

"Ma tko je igrao, a tko nije je potpuno nevažno. Dobro smo odigrali, vodili, u drugom dijelu bili bolji od njih. Povukli smo se jer nas je Tottenham pritisnuo, a ne zato što sam ja to naredio igračima. Ljudi su ovdje izgubili objektivnost, misle da u osmini finala možeš pobijediti 3:0. Da, u dobroj smo formi, uvijek igramo na pobjedu, ali ne možemo svake godine ići do kraja", zaključio je talijanski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo