TRANSFERI UŽIVO / Poznato koliko Dinamo traži za Petkovića, Hazard dobio ponudu za nastavak karijere, Newcastle želi talijansku legendu

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Iz minute u minutu pratite najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu UŽIVO na portalu Net.hr

6.7.2023.
7:18
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI /

PSG dao ultimatum Mbappeu, talijanski prvoligaš doveo dva Hrvata, Oršić pričao o Petkoviću

Image
TRANSFERI /

PSG dao ultimatum Mbappeu, talijanski prvoligaš doveo dva Hrvata, Oršić pričao o Petkoviću

Vijesti o transferima koji su se dogodili jučer možete pročitati  - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Di Mariji priredili spektakularan doček

22.28 - Angel Di Marija se nakon 13 godina vratio u Benficu, klub koji ga je proslavio. Spektakularne prizore s njegovog drugog predstavljanja u Lisabonu pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.07 - Xhaka potpisao s Bayer Leverkusenom do 2028.

Švicarski 30-godišnji nogometni reprezentativac Granit Xhaka i dosadašnji dokapetan londonskog Arsenala novi je igrač Bayer Leverkusena, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor do 30. lipnja 2028., priopćili su u četvrtak iz ovog bundesligaškog kluba. Prema pisanju britanskih medija njemačka momčad će za Xhakin prijelaz engleskom doprvaku platiti 25 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hazard dobio ponudu za nastavak karijere?

20.57 - Nakon što je raskinuo ugovor s Real Madridom, Eden Hazard traži novi klub. Relevo je objavio da ga želi dovesti Inter Miami koji je ovo ljeto već doveo Lionela Messija i Sergija Busquetsa, a najavljuje se i dolazak Jordija Albe. Krilni napadač navodnu ima i ponudu belgijskog prvoligaša RWD Molenbeeka, u kojem igra njegov brat Kylian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan komentirao transfer politiku Dinama

20.38 - Trener Dinama Igor Bišćan govorio je o potencijalnim odlascima i dolascima u Dinamu. Više pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kane ugrozio transfer u Bayern?

19.45 - Harry Kane je navodno dogovorio sve osobne uvjete s Bayernom, ali je predsjednik Tottenhama Daniel Levy "poludio" kada je saznao što je Englez napravio. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bonucci prije mirovine odlazi u Newcastle?

19.20 - Leonardo Bonucci je u pregovorima oko iznenađujućeg transfera u Newcastle, prenose mediji u Italiji. Talijanski stoper najavio je kako odlazi u mirovinu nakon što mu istekne ugovor s Juventusom iduće sezone, ali izgledno je da tu sezonu ipak neće provesti u Staroj Dami. Calciomercato prenosi da je odbio ponude iz MLS-a i Saudijske Arabije te da je prvi kontakt s engleskim prvoligašem već uspostavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Trabzonspora otkrio koliko Dinamo traži za Petkovića

18.25 - Predsjednik Trabzonspora Ertugrul Dogan prvi put je javno priznao da pregovaraju s Dinamom oko Petkovića. Međutim, Dinamo traži četiri milijuna eura za hrvatskog reprezentativca, a turski prvoligaš ne želi dati toliko. "Ako se nađemo na brojkama koje želimo, transfer će se dogoditi. U suprotnom neće", rekao je Dogan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reiss Nelson produljio s Arsenalom

18.10 - Krilni napadač Arsenala Reiss Nelson produljio je ugovor s londonskim klubom do 2027. godine. Nelson ima 23 godine, a Arteta na njega računa u budućnosti, iako je još daleko od statusa člana prve postave. Prošle sezone zabio je tri gola uz dvije asistencije u 18 nastupa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Marzio: Perišić je na korak od Hajduka

17.31 - Talijanski novinar koji inače ima odlične insajderske informacije objavio je senzacionalnu vijest za Hajduk. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United poboljšao ponudu za Onanu

17.04 - Manchester United poslao je Interu poboljšanu ponudu za golmana Andrea Onanu. Sad su Englezi ponudili 50 milijuna eura. Inter traži 60 milijuna za kamerunskog vratara, a Fabrizio Romano smatra da će se klubovi naći na cifri od 55 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico Madrid predstavio Azpilicuetu

17.00 - Cezar Azpilicueta (33) prešao je besplatno u Atletico Madrid. Španjolski branič igrao je za Chelsea od 2012. godine. S Atleticom je potpisao ugovor na godinu dana. U karijeri je dvaput osvojio prvenstvo Engleske te jednom Ligu prvaka. Bio je kapetan Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pulisic stiže u Milan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.20 - Pitanje je dana, možda i sata kad će Milan završiti tranafer Christiana Pulisica iz Chelseaja. Talijanski klub trebao bi za krilnog napadača dati 22 milijuna eura, pišu talijanski mediji. Pulisic je otpisan u Chelseaju nakon statistički slabe sezone u kojoj su ga značajno unazadile ozljede. Najbolji američki nogometaš tražit će drugu šansu u Milanu.

Čudo od djeteta u Realu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.13 - Arda Guler novi je igrač Real Madrida, a ugovor je potpisan do 2029. godine. Turski wunderkind bio je želja brojnih europskih velikana, a odluka je pala na Real.

Mladića je kontaktirao i Luka Modrić, te mu poručio: "Ja odlazim iduće sezone i želim tebi predati dres".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propao pokušaj dovođenja Amrabata, Kimmicha, Brozovića...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.43 - Prema pisanju španjolskih medija Barcelona se sada okrenula zvijezdi Girone, 31-godišnjem Oriolu Romeu čija otkupna klauzula u ugovoru iznosi osam milijuna eura. Mediji navode kako je Romeu spreman vratiti se u klub iz djetinjstva u kojem nije dobio pravu priliku.

Odličan posao u Londonu

14.40 - Bayer Leverkusen platit će Arsenalu 25 milijuna eura za usluge švicarskog reprezentativca. Više pročitajte ovdje.

14.20 - Brozović ima novog trenera. Više ovdje.

Asensio predstavljen kao igrač PSG-a

13.35 - Bivši igrač Real Madrida Marco Asensio službeno je predstavljen kao novi igrač PSG-a s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2027.

Chelsea doveo 17-godišnjaka

12.35 - Chelsea je kompletirao dovođenje 17-godišnjeg Ishea Samuels-Smitha iz Evertona za između tri ili četiri milijuna funti. Igrač je potpisao trogodišnji ugovor.

Arsenal produži sa stoperom

12.30 - Arsenal je produžio ugovor s Williamom Salibom do ljeta 2027.

Alba u MLS

11.40 - Jordi Alba nakon odlaska iz Barcelone mogao bi se priključiti Lionelu Messiju i Sergiju Busquetsu u Interu iz Miamija.

Mladi Nizozemac ide na još jednu posudbu

11.22 - Brighton ga je prije dvije godine kupio od Ajaxa za 5 milijuna eura, ali još nije nastupio za prvu momčad. Prošle sezone branio je na posudbi u Vitesseu, a Kjell Scherpen će se iduće sezone kaliti u Sturmu iz Graza.

Parižani se pojačavaju

10.38 - Službeno je i potvrđeno, Milan Škriniar novi je igrač PSG-a. Dolazi bez odštete iz milanskog Intera, a ugovor je potpisao na 4 godine.

Rudeš doveo stopera

10.20 - Rudeš je objavio kako je potpis na trogodišnji ugovor stavio je francuski stoper, 22-godišnji Camara Aboubacar.

U sezonama 2021/22 i 2022/23, Aboubacar je nosio dres niželigaša FC 93 Bobignyja, gdje je stekao potrebno seniorsko iskustvo. Već prvi treninzi u Rudešu pokazali su njegov profesionalizam, a impresionirao je preciznom loptom i pregledom igre.

'Čim mi se ukazala prilika da dođem u ovako ambiciozan klub, a svi koji smo u nogometu znamo kako hrvatski nogomet kotira u Europi, odmah sam je i prihvatio. Nadam se i vjerujem da ću pomoći klubu u ostvarivanju svojih ciljeva. Iznimno sam dobro prihvaćen, a uz ovako veliko trenersko ime kao što je Robert Prosinečki, pravo je zadovoljstvo raditi i učiti', rekao je Aboubacar nakon potpisa ugovora.

BiH reprezentativac mijenja klub

10.20 - Sead Kolašinac uskoro bi trebao potpisati za Atalantu, tvrdi Gianluca Di Marzio. Paparazzi su ga ulovili pri dolasku na lječnički pregled, a u Bergamo dolazi iz Marseillea.

Vipotnik predstavljen u novom klubu

9.45 - Bordeaux je predstavio Žana Vipotnika koji je stigao iz Maribora. Slovenac koji je bio velika želja Dinama s francuskim klubom potpisao je ugovor do 2028.

Hajduk ima novog igrača?

9.05 - Je li 27-godišnji desni bek Fahd Moufi novo pojačanje Hajduka? Ovaj Marokanac koji je igrao za portugalski Portimonense je slobodan igrač, a priče o transferu su krenule jer je zapratio Hajduk na Instagramu. Prema Transfermarktu vrijedi 1,5 milijuna eura.

9.00 - Dinamo nije jedini zainteresiran za Martiana Satriana. Više pročitajte ovdje.

8.50 - Doveden je kao jedan od najvećih talenata, a sada napušta Maksimir. Ako vas zanima više, pročitajte ovdje.

08.42 - Turski reprezentativac Arda Güler je već primio ugovor na 6 godina od Real Madrida. Potpisivanje obiju strana očekuje se uskoro, javlja najpoznatiji novinarski insajder Fabrizio Romano. Jučer smo pisali kako je Luka Modrić osobno zvao mladog Ardu i rekao mu: "Ja odlazim iduće sezone i želim tebi predati dres".

Volkan Demir, poznati turski novinar, je napisao:

"Najvažniji faktor, koji je promijenio odluku koju je već donio, da potpiše za Barcelonu i umjesto toga ode u Real, bilo je to što su ga nazvali Modrić i Kroos", navodi Volkan Demir.

08.33 - Bayern München je navodno pripremio još jednu ponudu za zvijezdu Tottenhama Harryja Kanea. U međuvremenu, Chelsea želi ovaj tjedan sklopiti ugovor za veznjaka Brightona Moisesa Caiceda. Londonski plavci ​​će, međutim, za Ekvadorca morati platiti ogromnih 80 milijuna funti. U Francuskoj, šef PSG-a Nasser Al-Khelaifi prekinuo je šutnju o Kylianu Mbappeu. Više o tome čitajte - OVDJE.

Villarreal odustao od Livakovića

07.42 - Je li Villarreal odustao od Dominika Livakovića? Pitaju se to oni koji prate ovaj ljetni prijelazni rok. Prema najnovijim informacijama, Rayo Vallecano radi sve da na svoj gol dovede Luisa Maximiana iz Lazija za iznos od oko šest milijuna eura, javljaju španjolski i talijanski mediji. U tu utrku se uključio i Villarreal i zato postoji mišljenje kako je Villarreal odustao od Livakovića.

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Kako javlja talijanski Il Messaggero, posljednjih sati vlada veliki interes Villarreala za angažiranje vratara Lazija. Talijanska momčad za bivšeg nogometaša Granade traži 8,5 milijuna. Lazio je za njega platio više od 10 milijuna prije godinu dana i želi učiniti profitabilnim ono što su prošlog ljeta platili za vratara. Luis Maximian ima samo 24 godine i skoro je dvostruko jeftiniji od Livakovića, za kojeg Dinamo traži 10 milijuna eura, pa je Villarreal očito voljan radije pokušati s njim.

Inter želi zadržati Lukakua

07.11 - Iz Intera su potvrdili da se nadaju da će belgijski reprezentativni napadač Romelu Lukaku i sljedeće sezone biti u klubu. Lukaku je dokazao svoj status napadača svjetske klase kada je uspješno pomogao Interu da osvoji Serie A u sezoni 2021. prije nego što je odlučio prijeći u Chelsea za 97,5 milijuna funti. Međutim, njegova izvedba s momčadi Bluesa nije bila očekivana sve dok nije posuđen natrag u momčad Nerrazzura u prošlosezonskoj kampanji na jednu sezonu.

"On zna da mi to želimo. Pokušavamo pronaći rješenje. U kontaktu smo s Chelseajem. Rečeno nam je da posudba nije opcija i sad gledamo što možemo napraviti da ga preselimo ovdje", rekao je Ausilio, sportski direktor Intera, prenose talijanski mediji.

Fratessi Brozovićeva zamjena u Interu

07.09 - Predsjednik Sassuola Giovanni Carnevali potvrdio je da je Davide Fratessi novi igrač Intera. Odlazi u Inter na posudbu s obavezom otkupa za 25 milijuna eura. Milanski klub doveo ga je kao zamjenu za Marcela Brozovića koji je otišao u Al Nassr.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo