TRANSFERI UŽIVO / Dinamo napustio mladi talent, Inter doveo prvaka svijeta

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

30.8.2023.
6:22
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i uskoro se bliži svome kraju, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Tek sad slijedi završni dogovori. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere. I danas smo s vama.

Što se sve događalo jučer čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak Gubijana

22.50 Podmladak španjolskog nogometnog prvoligaša Cadiza doveo je desnog beka Lovru Gubijana (19) iz juniorske momčadi zagrebačkog Dinama, izvijestio je u srijedu klub s juga Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gubijan, branič hrvatske U-19 reprezentacije, prošle sezone je nastupao za Dinamo u Ligi prvaka za mlade gdje je u pet nastupa postigao jedan pogodak.

Dvije noćne potvrde

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.10 Inter je doveo Benjamina Pavarda iz Bayerna, a američki napadač Folarin Balogun napustio je Arsenal i karijeru će nastaviti u redovima francuskog prvoligaša Monaca.

Chelsea ne može stati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.45 Cole Palmer prema informacijama Fabrizija Romana Manchester Cityja ide u Chelsea.

Osijek pojačava obranu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.40 Portugalac Andre Duarte iz Reggiane dolazi na posudbu u Osijek, koji ima pravo otkupa ugovora. Tako će Osijek pojačati svoju najslabiju točku, obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Rujevice u Meksiko?

19.30 Reprezentativac Crne Gore Andrija Vukčević prema informacijama Sportskih Novosti napušta Rijeku i odlazi u meksičku ligu. Vukčević je i ranije trebao napustiti Rijeku, ali transfer je zapeo. Umjesto njega je na to mjesto doveden Marijan Čabraja, a tu je i Bruno Goda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belupo doveo veliko pojačanje

18.30 Brazilac Claudemir s bogatim iskustvom igranja po europskim klubovima (Vitesse, Copenhagen, Braga, Club Brugge, Sivasspor) stigao je u Slaven Belupo: "Sretan što sam stigao u Koprivnicu. Kroz priču sa svojim bivšim suigračima koji su igrali u Hrvatskoj čuo sam samo najbolje o klubu i o zahtjevnoj hrvatskoj ligi. Jedva čekam zaigrati i pokazati što mogu", rekao je i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednjih nekoliko godina igram na poziciji šestice, ali ono što je najbitnije je da svojim igrama pomognem momčadi da bude bolja i da ostvaruje dobre rezultate. S koje pozicije ću to činiti, odlučit će trener. Došao sam u Slaven da svojim pristupom budem primjer drugima, pogotovo mlađima kojima mogu pomoći svojim iskustvom i savjetom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe poslao tajnovitu poruku?

17.20 Kylian Mbappe je preko Instagrama objavio story pjesme riječima: "Ja sam Top Boy, skup kao potpis Moisésa Caiceda u Londonu." Osim toga u objavi je stavio tri emojija. Dogovor, bombu i plamen, što su španjolski mediji protumačili kao dogovor s Real Madridom u završnici prijelaznog roka, što bi svakako bila senzacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Silić u Sheriffu

16.45 Hajduk privremeno napušta Toni Silić, koji odlazi u Sheriff na posudbu, apsolutnog kralja moldavskog nogometa. Tako će treći vratar postati Borna Buljan koji brani i za Solin, zbog dvojne registracije između dva kluba. Osim senzacionalnog Ivana Lučića, tu je kapetan i rekonvalescent Lovre Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao u finalu Mundijala 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.30 Marko Pjaca bi prema informacijama talijanskih medija za Rijeku trebao potpisati na tri godine do 2026., te bi nakon sedam godina trebao raskinuti ugovor s Juventusom, na čemu obje strane rade.

Zvučno ime

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.20 - Clement Lenglet vraća se u Premier ligu. Dolazi na posudbu u Aston Villu, Barcelona na njega ne računa

Zaoštrava konkurenciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.20 - Matheus Nunes iz Wolverhamptona prelazi u Manchester City

Šumari kao na igrici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.20 - Nottingham Forest samo dovodi i pušta igrače. Blizu kluba navodno su Hudson-Odoi te Ndidi.

Ozbiljan igrač

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.45 - Milan je ozbiljno zagrizao za iranskog strijelca Mehdija Taremija. Prošle sezone, Taremi je postigao 31 gol u 51 nastupu za Porto.Očekuje se da će ga platiti 15 milijuna eura.

Novo poglavlje

13.40 - Matteo Guendouzi karijeru će nastaviti u Laziju, tvrdi Fabrizio Romano.

Prometno u 'Šumi'

13.40 - Emmanuel Dennis odlazi iz Nottingham Foresta. On će doći u Udine i zamijeniti Beta koji je prešao u Everton. Talijani će usluge Nigerijca platiti 8 milijuna eura.

Kod legendarnog Mourinha

12.35 - Corriere dello Sport tvrdi kako je Roma zainteresirana za Bornu Sosu. Ipak, kako bi do tog posla došlo, Rimljani prvo moraju prodati Spinazzolu,a nagađa se da ga dovesti želi Manchester United.

Rošade u Njemačkoj

12.25 - Lijevi branič Christopher Lenz napustio je Eintracht i pridružio se momčadi RB Leipziga, dok je u Frankfurt stigao alžirski veznjak Fares Chaibi koji je do sada igrao za francuski Toulouse.

Ide na kaljenje

12.15 - Dinamo je na društvenim mrežama službeno potvrdio odlazak Frana Topića na posudbu u Rudeš.

Nema prodaje

11.25 - Ništa od Miereza u Dinamu. Doduše, ništa od Miereza bilo gdje drugdje osim u Osijeku, tvrdi Glas Slavonije. Direktor kluba poručio je Mierezu da ga klub ne namjerava prodati ovog ljeta, a navodno su odbijene već dvije ponude poslane iz Maksimira.

U gradu na Dravi misle ozbiljno

10.50 - Osim najavljenih Hoeflera i Garmaša, u Osijek bi trebao stići i Andre Duarte, portugalski stoper koji nastupa za talijansku Regginu. Prema TM-u, vrijedi 900 tisuća eura, a već je neko vrijeme želja Stjepana Tomasa.

Drama u Frankfurtu

10.30 - PSG želi Muanija, Muani želi u PSG. Međutim, tu idiličnu priču kvari vodstvo Eintrachta. Više ovdje.

Dobar posao u Amsterdamu

10.00 - Ajax je doveo gruzijskog golgetera Georgesa Mikautadzea. Mikautadze je prošle sezone za Metz postigao 23 pogotka i upisao 8 asistencija, a prema Transfermarktu vrijedi 10 milijuna eura. Zanimljivo, ista stranica objavila je kako su ga Kopljanici platili 16 milijuna eura.

Revitalizacija karijere

9.00 - Alfredo Pedulla jučer je objavio kako Marko Pjaca stiže u Rijeku iz Juventusa.

Neumoljivi Kolumbijac

8.40 - Ikona Glasgow Rangersa koja je nemilice parala protivničke mreže, karijeru bi trebao nastaviti u Fenerbahceu kod našeg Dominika Livakovića. Riječ je naravno, o Alfredu Morelosu.

Šumari idu jako

8.40 - Nottingham Forest danas bi trebao potvrditi Nuna Tavaresa iz Arsenala, te Corinthiansovog Murilla. Također, Romano tvrdi kako su i blizu dovođenja Michya Batshuayja.

Predstavljen je

8.20 - Petar Stojanović igrat će na posudbi u Sampdoriji koja se nada ekspresnom povratku u Serie A. Doriu trenira Andrea Pirlo: ''Sampdoria je odličan klub, došao sam joj pomoći kako bi se vratila u Serie A, a super je što je trener Pirlo.'', kazao je bivši igrač zagrebačkog Dinama.

Nepoželjan u klubu, alo odbija otići

8.20 - Na Tomu Bašića ne računaju u Laziju, ali on je svejedno odbio ponude Augsburga i Udinesea, tvrdi Nicolo Schira.

Balogun u Monacu?

06.17 - Napadač Arsenala Folarin Balogun na pragu je prelaska u Monaco u transferu vrijednom 40 milijuna funti. Balogun, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Reimsu, navodno je jučer otputovao u Kneževinu kako bi prošao liječnički pregled i zapečatio svoj povratak u Francusku. Ali, predstojeći potez 22-godišnjaka razbjesnio je neke navijače s Emiratesa, od kojih je jedan tweetao: "Arsenal će požaliti zbog ovoga." Drugi je dodao: "Arsenal je pustio dobrog."

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Bombastičan povratak Pjace u HNL, Dinamo šalje mladiće na posudbe, Lukaku i Pavard stigli u Italiju

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Bombastičan povratak Pjace u HNL, Dinamo šalje mladiće na posudbe, Lukaku i Pavard stigli u Italiju

Erik ten Hag želi lijevog beka pod hitno

06.13 - Dobro jutro dragi čitatelji Net.hr-a, nogometni zaljubljenici, svi oni koji ovo jutro i dan provodite s nama. I danas smo u transfer pričama i realiziranim poslovima. Najnovija je da Man Utd toliko očajnički traži kratkoročnu posudbu kako bi pokrio ozljedu Lukea Shawa da su navodno dodali petu i šestu opciju u svoj uži izbor za transfer. Prema Daily Mailu, Erik ten Hag navodno želi dovesti kratkoročnu zamjenu za Shawovu odsutnost, a izvjesna je i njegova ponovna suradnja s Lyonovim Nicolasom Tagliaficom.

Lijevi bek je prethodno razmatran od strane Unitedovog skautskog tima jer je igrao pod Ten Hagom u Ajaxu. U međuvremenu, Metro je potvrdio Leonarda Spinazolu iz Rome kao potencijalnu metu Crvenih vragova.

Spinazzola je ključni dio talijanske momčadi od 2019., ali Romin šef Jose Mourinho vjerojatno neće odobriti njegov odlazak jer je momčad Serie A imala loš početak sezone.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Image

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo