TRANSFERI UŽIVO / Bombastičan povratak Pjace u HNL, Dinamo šalje mladiće na posudbe, Lukaku i Pavard stigli u Italiju

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

29.8.2023.
8:12
Profimedia
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere. I danas smo s vama.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Dinamo ekspresno pronašao zamjenu za Stojkovića, Lukaku na korak do transfera, Ramos pronašao novi klub

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Dinamo ekspresno pronašao zamjenu za Stojkovića, Lukaku na korak do transfera, Ramos pronašao novi klub

Što se sve događalo jučer čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosinečki izgubio igrača

22.55 - Tino Sven Sušić napustio je Rudeš i potpisao za Tuzla City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo dokazivanje

22.05 - Nakon ljubljanske Olimpije, mladi Anes Krdžalić iz Dinama će na posudbu u Lokomotivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posudba s pravom otkupa

22.00 - Gabriel Vidović već danas je potpisao za Dinamo. Više ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bomba

21.05 - Senzacionalan povratak Marka Pjace najavljuju talijanski mediji. Međutim, ne u matični Dinamo, već u Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko pojačanje

19.10 - Benjamin Pavard krenuo je prema Milanu, trebao bi postati novi igrač tamošnjeg Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Premier lige u Atenu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.10 - Fabrizio Romano piše kako je George Baldock blizu prelaska iz Sheffield Uniteda u AEK.

Novo lice u svlačionici prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.05 - Jesper Lindstrom predstavljen je u Napoliju. Danac stiže na posudbu s pravom otkupa, što znači da bi Lozano mogao uskoro napustiti redove talijanskog prvaka.

Promjena sredine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.13 - U Arsenalu se nije naigrao, ali ostaje u Premier ligi. Nuno Tavares blizu je prelaska u Nottingham Forest.

Euforija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.20 - Ispred aerodroma u Rimu okupio se veliki broj navijača Rome, koji iščekuju slijetanje aviona u kojem se nalazi Romelu Lukaku. Navijači Chelseaja tvrde: ''Ne znaju što ih čeka...''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko ime

16.40 - Iako je Espanyol odbio prvu ponudu, interes Lillea i dalje postoji. Brathwaite, nekadašnji napadač Barcelone, na radaru je protivnika Rijeke u play-offu Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba za povratak na tron nizozemskog prvenstva

16.40 - Gruzijski napadač Mikautadze vrlo je blizu Ajaxa. Metzov topnik nalazi se u Amsterdamu, čeka se samo službena potvrda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatrogasac Beto

16.38 - Everton je potpisao Udineseovog Beta, portugalskog golgetera u transferu vrijednom 30 milijuna eura. Može li im on pomoći da se maknu s dna ljestvice?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham odustao od Maguirea

15.08 - Iako se prije nekoliko tjedana činilo kao da je transfer Harryja Maguirea u West Ham gotova stvar, sada od toga neće biti ništa, piše Fabrizio Romano. Pregovori s Manchester Unitedom su se zakomplicirali i londonski klub se odlučio povući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavard danas prelazi u Inter

13.52 - Benjamin Pavard danas bi trebao postati novi igrač Intera, tvrdi Fabrizio Romano. Pregovori napreduju vrlo brzo, a talijanski velikan će za francuskog braniča Bayernu isplatiti 30 milijuna eura uz još dva milijuna mogućih bonusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lo Celso ostaje u Tottenhamu

13.50 - Novi trener Tottenhama Ange Postecoglou zadovoljan je Giovannijem Lo Celsom i odlučio ga je zadržati u momčadi. Argentinac će ostati u Londonu ukoliko klub ne dobije ponudu koju ne može odbiti. Podsjetimo, ranije su se za njegove usluge raspitivali iz Villarreala, ali kako stvari stoje, ostat će igrač Spursa.

Musa na meti Talijana

13.36 - Petar Musa bio jedan je od najučinkovitijih hrvatskih napadača prošle sezone. Nije se previše naigrao, ali je savršeno iskoristio pružene minute i zbog toga je na meti talijanskih prvoligaša Udinesea i Bologne.

Međutim, portugalski mediji pišu da se Vatrenom ne ide iz Benfice i da se želi izboriti za mjesto u momčadi.

I Kačavenda mora na operaciju

13.29 - Još jedno veliko pojačanje Dinama mora na operaciju, Lukasa Kačavendu čeka duga pauza. Više o tome pročitajte ovdje.

Još jedan bivši igrač Ajaxa u Unitedu?

12.50 - Erik ten Hag do sada je u Manchester United doveo nekoliko igrača s kojima je surađivao u Ajaxu, a Nicolas Tagliafico mogao bi biti novo ime na na toj listi. Argentinski branič od prošlog je ljeta član Lyona, a Daily Mail piše kako ga Crveni vragovi vide kao nekoga tko bi se odlično uklopio u rotaciju s Lukeom Shawom.

Castagne u Fulhamu

12.20 - Fulham je doveo četvrto pojačanje ovog ljeta, iz Leicestera je došao Timothy Castagne. Ovaj 27-godišnjak igra na poziciji desnog bočnog, a Fulham ga je platio 13 milijuna eura. Skuplje od njega ovog su ljeta platili samo Calvina Basseyja koji je stigao iz Ajaxa za 22,5 milijuna eura.

PSG ne želi prodati Ekitikéa, ima drugačije planove

11.56 - Paris Saint-Germain odbio je nekoliko ponuda za Huga Ekitikéa koje su iznosile 35 milijuna eura i više, tvrdi Florian Plettenberg iz njemačkog Sky Sporta. Prema njegovim informacijama, Parižani žele uključiti mladog francuskog napadača u posao s Eintrachtom, kako bi za manje novca dobili Randala Kolo Muanija.

Ten Hag želi veznjaka

10.50 - Manchester United kreće po Tottenhamovog veznjaka? Pierre-Emile Höjbjerg želja je Erika ten Haga, javljaju britanski mediji. Prema The Telegraphu, Crveni vragovi su Höjbjerga stavili na najuži popis igrača koje bi mogli dovesti, a na istom se nalazi i Sofyan Amrabat.

Borba za Baldea

10.21 - Lyon želi napadača Troyesa Mamu Baldea, a za njega se bori s Evertonom, Sheffield Unitedom i Burnleyjem. Englezi pišu kako ga žele i neki klubovi u Bundesligi. Napadač Troyesa je pozornost privukao nakon što je prošle sezone zabio 12 golova, a ono što 27-godišnjaka čini posebno zanimljivim je to što može igrati na svim pozicijama u napadu.

Novo pojačanje Bijelih?

10.15 - Bivši igrač Dinama i Vatrenih raskinuo je ugovor s klubom, a sada je snimljen na putu za Split. Je li njegov novi klub Hajduk? Više o tome pročitajte ovdje.

Liverpool ide po Gravenbercha

9.44 - Liverpool priprema službenu ponudu za Ryana Gravenbercha, piše Nicolo Schira. Jurgen Klopp odlučio je pokušati dovesti nizozemskog veznjaka iz Bayerna nakon što su ranije propali transferi Moisesa Caiceda i Romea Lavije. Liverpoolu je još jedan veznjak prijeko potreban i Klopp se nada da ga je pronašao.

Al Ittihad nudi za Salaha 162 milijuna eura?

9.31 - Saudijski Al Ittihad želi svim silama u svoje redove dovesti zvijezdu Liverpoola Mohameda Salaha, a kako bi nagnali engleskog prvoligaša na prodaju pripremili su ponudu u visini od 162 milijuna eura, tvrdi CBS Sports. Liverpool je dosad bez premišljanja isticao da Salah nije na prodaju, ali nisu bili suočeni s ovakvom ponudom.

Wolvesi krenuli po Iheanacha

9.00 - Wolvesi se spremaju ponuditi 20 milijuna funti za napadača Leicester Cityja Kelechija Iheanacha, tvrdi Mirror. Iheanacho je u Leicesteru od 2017. godine kada je stigao iz Manchester Cityja za 27.7 milijuna eura, a od tada je odigrao 211 utakmica u kojima je zabio 56 golova i upisao 35 asistencija.

Jedan od najskupljih igrača Dinama odlazi?

8.51 - Mauro Perković u veljači je u Dinamo došao iz Istre na posudbu, ali se znalo da će ga na kraju prošle sezone Dinamo otkupiti za 2 milijuna eura. Tako je postao četvrti najskuplji tinejdžer u povijesti Dinama, a Perković je postao i jedan od najskuplje plaćenih igrača Dinama općenito posljednjih godina.

Međutim, Perković se nije mogao nametnuti Bišćanu, a sada ni Jakiroviću, no usprkos tome za njega je navodno jako zainteresiran Volendam. Jedan od najgorih klubova Eredivisie, koji je posljednju sezonu završio 14. od 18 momčadi, a ovu izgubio utakmice prva dva kola, Perkovića želi dovesti na posudbu. Više o tome pročitajte ovdje.

Bayern želi igrača Milana, ali nije na prodaju

8.09 - Milanov stoper Pierre Kalulu nije na prodaju, piše talijanski insajder Nicolo Schira. Milanu su se navodno za Francuza javili Bayern i dva neimenovana kluba iz Premier lige, ali talijanski velikan želi zadržati Kalulua u momčadi iako je izgubio standardno mjesto u prvih 11. Kalulu se također želi nametnuti i vratiti u početnu postavu, dodaje Schira.

Balogun iz Arsenala u Monaco

8.08 - Potpis Folarina Baloguna s Monacom je gotova stvar, tvrdi Fabrizio Romano. Arsenalu će pripasti 40 milijuna eura s bonusima, a Balogun će potpisati višegodišnji ugovor nakon liječničkih pretraga za vikend.

Lukaku na korak do Rome

8.07 - Romelu Lukaku trebao bi postati novi igrač Rome. U talijanskog prvoligaša dolazi na posudbu iz Chelseaja koji ga je pokušavao prodati, ali nakon što to nije uspjelo, odlučili su se riješiti jednog od najvećih promašaja u povijesti posudbom. U Romi će se Lukaku ponovno spojiti s Joseom Mourinhom koji ga je trenirao u Chelseaju.

Poznati detalji Vidovićevog transfera

8.07- Novinar Bilda Tobi Altschäffl napisao je uvjete pod kojima će Dinamo dovesti mladog Bayernovog ofenzivca Gabriela Vidovića. Vidović će u Dinamo doći na posudbu do kraja sezone. Hrvatski prvak platit će to njemačkom prvaku 500.000 eura, a imat će i opciju otkupa njegova ugovora za četiri milijuna. Bavarci su zadržali mogućnost da ga vrate. Cijena koju bi trebali platiti Dinamu u tom slučaju iznosi 11 milijuna eura. Više o tome pročitajte ovdje.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo