TRANSFER-BOMBA KOJA ĆE ZATRESTI NOGOMETNI SVIJET: Ronaldo napušta Juventus i seli u redove drugog europskog velikana

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo je odmah nakon ispadanja iz Lige prvaka na Instagramu objavio dugi tekst u kojem je praktički kritizirao klub

9.8.2020.
15:02
Profimedia
VOYO logo

Ovih je dana talijanski velikan i aktualni prvak, Juventus, u popriličnom rasulu. Ispali su iz Lige prvaka i to od autsajdera Lyona i nakon toga su ostali bez trenera Maurizija Sarrija, kojem je uručen otkaz samo dan nakon debakla u Europi.

Odmah se počelo govoriti kako Juventusu slijedi velika čistka, kako ona u stručnom stožeru tako i ona u svlačionici. A kako na to sve gleda najveća klupska zvijezda i najpopularniji igrač svijeta, Cristiano Ronaldo? Portugalac je, kako piše Footmercato, koji se poziva na izvore bliske igraču, nezadovoljan i planira u prijelaznom roku napustiti Torino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je odmah nakon ispadanja iz Lige prvaka na Instagramu objavio dugi tekst u kojem je praktički kritizirao klub i na koncu je poručio kako će sada uzeti kratak predah i onda odlučiti što će napraviti u budućnosti.

Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo of Juventus looks dejected during the Champions League round of 16 second leg football match between Juventus FC and Lyon at Juventus stadium in Turin (Italy), August 7th, 2020. Photo Federico Tardito / Insidefoto/Sipa USA,Image: 550800389, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no

Poker zvijezda

Footmercato piše kako je njegov agent Jorge Mendes već stupio u kontakt sa sportskim direktorom PSG-a Leonardom te da se već radi na transferu. Pregovore bi trebali nastaviti sljedećeg tjedna na završnici Lige prvaka u Lisabonu i postoji zaista mogućnost da Ronaldo na kraju završi u Parizu. Mendes je inače u sjajnom odnosu s PSG-om, kojima je već prodao Keylora Navasa, a još otprije postoji poveznica između Ronalda i PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavila se i prošle godine priča, koju je objavio ugledni France Football, u kojoj se pisalo o tome da Ronaldo razmatra odlazak u PSG, ali mu je na koncu sve planove poremetila pandemija koronavirusa.

U slučaju da PSG potpiše Ronalda imao bi pravi poker zvijezda na terenu. Tu su još i Kylian Mbappe, Neymar, Icardi, a sada bi im se pridružio i najpopularniji i donedavno najbolji igrač svijeta Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo