ZNATE LI TKO JE S BROZOVIĆEM NA SLICI? / Sinoć je s Interom osvojio trofej i ludovao, a mnogi i ne znaju da je u ovom klubu

Image
Foto: Profimedia

Cordaz je dijete Intera i tamo je započeo karijeru

12.5.2022.
9:17
Profimedia
VOYO logo

Dva talijanska velikana odigrala su spektakularnu utakmicu u finalu Kupa na Olimpijskom stadionu u Rimu, a Inter je na kraju podigao trofej nakon što im je pobjedu s dva je gola u produžetku osigurao hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Image
A JE LUD... /

Bolje da ga trener ne vidi. Brozović slavio veliku pobjedu u gaćama, s cigaretom u ustima i pivom u ruci

Image
A JE LUD... /

Bolje da ga trener ne vidi. Brozović slavio veliku pobjedu u gaćama, s cigaretom u ustima i pivom u ruci

Juventusov "tragičar" u produžetku ispao je De Ligt koji je bespotrebno u svom kaznenog prostoru srušio sunarodnjaka De Vrija, a kako je u međuvremenu Calhanoglu izašao iz igre odgovornost je preuzeo Perišić te poslao Perina u jednu, a loptu u drugu stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunski je bio Perišićev potez u 102. minuti, on je prvo desnom nogom primirio dodavanje DiMarca, a onda ljevicom iz poluvoleja s ruba kaznenog prostora pogodio suprotni gornji kut nemoćnog Perina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je kao i Marcelo Brozović odigrao svih 120 minuta za Inter kojemu je ovo osmi naslov pobjednika Talijanskog kupa, a prvi nakon 2011. godine. Juventus je ostao na 14 naslova, a posljednjeg je osvojio lani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon utakmice uslijedilo je ludo slavlje na travnjaku i svlačionici tijekom kojeg se u središtu pozornosti našao igrač za kojeg je malo tko znao da je član Intera. Naime, riječ je o vrataru Alexu Cordazu (39), koji je za klub potpisao prije početka ove sezone te je preuzeo ulogu trećeg vratara. No, nije upisao niti jedan nastup pa tako nije ni dobivao na pozornosti.

Cordaz je dijete Intera i tamo je započeo karijeru i bio je član prve momčadi prije 20 godina, a upisao je samo jedan nastup u kupu. Veći dio karijere proveo je braneći za niželigaške klubove, a zanimljivo je da je sezonu 2013.-2014. proveo u slovenskoj Gorici. Od 2015. do prošlog ljeta bio branio je boje Crotonea, nakon čega se vratio u Inter. No, kako nije dobio priliku malo tko je uopće znao da je član kluba sve dok se u četvrtak navečer nije burno zafeštao sa suigračima. Posebno je pažnju privukla njegova fotografija s Brozoviće, kojem je poslao poruku: 'Majstore'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo