TKO ĆE AKO NE HIGUAIN: / Argentinac u zadnjim sekundama spasio Juve poraza od ljutog rivala

Image

Nogometaši Juventusa osvojili su bod na svom stadionu pogotkom Gonzala Higuaina u posljednjim sekndama susreta protiv gradskog rbvala Torina.

6.5.2017.
22:49
VOYO logo

U torinskom derbiju Juventus je na svom stadionu bio na pragu prvog prvenstvenog poraza od kolovoza 2015. godine, a onda je u 92. minuti Gonzalo Higuain pogodio za 1-1, rastužio navijače Torina i doveo Juventus na tri boda od obrane naslova.

Torino je vodio od 52. minute pogotkom Ljajića iz slobodnog udarca. Posljednjih pola sata gosti su igrali s igračem manje, jer je Acquah zaradio drugi žuti karton. Brojčanu prednost Juventus je iskoristio u drugoj minuti sučeve nadoknade, kad je Higuain postigao svoj 24. prvenstveni pogodak za "Staru damu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić je igrao cijelu utakmicu za Juve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je Napoli za dva boda smanjio zaostatak za Juventusom pobjedom 3-1 nad Cagliarijem. Dva pogotka postigao je Mertens, a jedan Insigne. Od 77. minute Marko Rog je igrao za Napoli umjesto Mareka Hamšika.

Juventus tri kola prije kraja ima 85 bodova, Napoli je drugi sa 77, a Roma treća sa 75 i utakmicom manje. Iz Serie A ispadaju Palermo i Pescara, a Crotone koji zaostaje četiri boda za Empolijem i pet za Genoom još se nada spasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo