'SVIMA JE JASNO O ČEMU SE TU RADI': / Dinamovci nisu mogli sakriti da ih je sram zbog penala u Vinkovcima

Image

Sramotno dosuđeni kazneni udarac u 89. minuti nedjeljnog susreta 22. kola HNL-a između Cibalije i Dinama u Vinkovcima (1-2) tema je dana u nogometnim krugovima.

27.2.2017.
10:55
VOYO logo

Hrvatska nogometna javnost nakon nedjeljne utakmice između Cibalije i Dinama (2-1) pita se: Treba li Dinamo spašavati suci u lovu na Rijeku i to još protiv posljednjeplasirane momčadi prvenstva?! Jer, kako drugo objasniti nedjeljnu sramotu viđenu na stadionu Cibalije.

Teatralni pad Soudanija

Glavni sudac dvoboja Damir Batinić pogriješio je kad je u 89. minuti dosudio kazneni udarac za aktualnog prvaka Hrvatske, na štetu domaćeg sastava i to nakon teatralnog pada Soudanija u kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Da je, kojim slučajem, utakmica na kraju završila rezultatom 1-1, a ona u Zaprešiću između Intera i vodeće momčadi prvenstva Rijeke kako je na kraju i završila (pobjedom bijelih s rujevice 2-1), to bi bilo +8 za Rijeku, čime bi izabranici Matjaža Keka imali ogroman kapital u lovu na svoju povijesnu titulu prvaka Hrvatske, gotovo nedostižan za Dinamo.

Dinamo imao očitu pomoć sudaca

I dok je Dinamo imao očitu pomoć sudaca, čime su se HNL apsurdi nastavili, hrvatska nogometna javnost osudila je događanja u Vinkovcima. Isto kao i najžešći navijači modrih Bad Blue Boysi. Nakon završetka susreta u Vinkovcima, Boysi nisu htjeli uzeti dresove igrača Dinama, već su im ih vratili i na taj način dali do znanja što misle o njihovoj pobjedi i načinu na koji su do nje došli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema se što uzimati dresove od njih, pogotovo ne nakon ovoga. Pa svima je valjda jasno o čemu se tu radi. Evidentno je da je Dinamo imao pomoć sudaca", kazao nam je jedan od navijača Dinama koji je prisustvovao utakmici u Vinkovcima.

Spuštene glave Antolića i Sammira

Isto tako, ponašanje pojedinih igrača Dinama dali su do znanja kako im je sjela pobjeda protiv Cibalije. Naime, na snimci se vidi kako, dok Batinić samouvjereno pokazuje na bijelu točku, kapetan momčadi Domagoj Antolić i Sammir spuštaju glave. Ne vesele se teško izborenom penalu u 89. minuti, već im je neugodno. Možete i sami zamisliti kako bi, u nekoj drugoj situaciji, igrači reagirali da im se dosudi kazneni udarac u 89. minuti. Jasno je kao dan da bi se veselili. Ovog puta, njihov izraz lica i spuštanje glave rekli su sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo