STRAVICNE PRIJETNJE: / 'Kad umres, slavit cu pred tvojom obitelji!'

Britanska policija otvorila je istragu nakon sto su napadacu Arsenala Dannyju Welbecku putem drustvenih mreza stigle prijetnje smrcu i brojne uvrede na rasnoj osnovi.

10.3.2015.
15:58
VOYO logo

Podsjetimo, Welbeck je u ponedjeljak u utakmici cetvrtfinala FA Cupa donio pobjedu Arsenalu protiv svoga bivseg kluba Manchester Uniteda (2:1). Zabio je 24-godisnji napadac na Old Traffordu nakon velike pogreske bivseg suigraca Antonija Valencije, a nije se potom libio proslaviti pogodak, sto mnogi nogometasi izbjegavaju kad postignu gol protiv bivseg kluba.

Ocito je to razbjesnilo mnoge navijace Crvenih vragova, pa su na sluzbenom Welbeckovom Twitter-profilu osvanule brojne degutantne poruke. Izmedu ostaloga je engleskom reprezentativcu poruceno:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danny Welbeck, pronaci cu te i ubiti."

"Neka netko jednostavno ubije Welbecka. Ne mogu podnijeti tog ser***."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Welbeck, za mene si mrtav. J**** Judo."

"Hej Welbeck! Kad umres, slavit cu pred tvojom obitelji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ce Welbeck slomiti j**** nogu i da nikad vise nece igrati."

//www.dailymotion.com/embed/video/x2j2zac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da su mnogi navijaci Uniteda zaboravili da je Welbecka zapravo iz kluba potjerao novi menadzer Louis van Gaal. Nizozemac je nakon odradenih priprema i dovodenja Radamela Falcaa procijenio da mu napadac koji je roden u Manchesteru i koji je prve nogometne korake napravio u Unitedu, jednostavno nije potreban i stoga ga je odlucio prodati Arsenalu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo