OČEKUJU VELIKE STVARI / Strani novinar izabrao Majera u odabranu momčad SP-a: 'Apsolutni je užitak promatrati ga'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Da je još puno toga u karijeri pred njime tvrdi i novinar Eurosporta koji ga je uvrstio među 11 'nepoznatih' igrača koji bi mogli impresionirati na nadolazećem Mundijalu

15.11.2022.
21:35
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Lovro Majer proživljava najljepše trenutke u svojoj karijeri budući da je standardan u Rennesu gdje igra Europsku ligu, a zadnjih par okupljanja je našao svoje ime na popisu izbornika Zlatka Dalića.

Image
KONAČNO IMAMO ODGOVOR /

Statistika pokazala tko je odigrao najbolju utakmicu u povijesti na SP za Vatrene

Image
KONAČNO IMAMO ODGOVOR /

Statistika pokazala tko je odigrao najbolju utakmicu u povijesti na SP za Vatrene

Nakon izborenog Final Foura Lige nacija Majer je oduševio u dresu Vatrenih tako da njegov put u Katar nije bio upitan. Da je još puno toga u karijeri pred njime tvrdi i novinar Eurosporta koji ga je uvrstio među 11 'nepoznatih' igrača koji bi mogli impresionirati na nadolazećem Mundijalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo vrijeme tek dolazi

"On je možda i najbolji igrač na listi. Majer je jedan od najboljih veznjaka u Francuskoj i sigurno pripada kategoriji najbolji igrač kojeg većina ljudi ne poznaje. S 24 godine jedan je od starijih igrača ove liste, ali njegov vrhunac tek dolazi. Pametan je i elegantan na lopti. Apsolutni je užitak promatrati ga, bilo da širi igru, probija obranu brzim dodavanjem ili izvodi finte kako bi se izborio za prostor", piše spomenuti izvor u uvodu i dodaje:

Važan adut Hrvatske

"Majer je jedan od igrača koji 'znaju' nogomet. Predodređen je da godinama bude u vrhu. Međutim, vjerojatno ga nećemo vidjeti u prvoj postavi. Prilično je jasna trojka hrvatskog veznog reda u formaciji 4-3-3 s Mateom Kovačićem, Marcelom Brozovićem i, naravno, vječnim Lukom Modrićem. Majer će, međutim, biti važna rezerva, netko tko može iskoristiti umornu protivničku sredinu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navedeni igrači koji bi mogli impresionirati na SP-u prema Eurosportu:

Moises Ramirez (Ekvador), Alexis Vega (Meksiko), Sebastian Szymanski (Poljska), Andreas Skov Olsen (Danska), Ismael Kone (Kanada), Manuel Ugarte (Urugvaj), Abdul Fatawu Issahaku (Gana), Ritsu Doan (Japan), Ivan Ilić (Srbija), Lovro Majer (Hrvatska), Jesus Ferreira (Sjedinjene Američke Države).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo