REAKCIJE / Gustafsson otkrio zašto je na poluvremenu mijenjao Biuka: 'Morao sam ga zamijeniti upravo zbog toga. Nadam se kako će biti s njim sve u redu'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Jens Gustafsson prokomentirao utakmicu Dragovoljca i Hajduka

21.8.2021.
8:00
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Četvrtu pobjedu ove sezone ostvarili su jučer nogometaši Hajduka koji su pogodak za nova tri boda na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca postigli tek u petoj minuti sučevog dodatka.

Image
ČETVRTA POBJEDA U NIZU /

Hajduk u posljednjim trenucima utakmice izborio tri boda protiv Dragovoljca, Simić heroj 'bilih'

Image
ČETVRTA POBJEDA U NIZU /

Hajduk u posljednjim trenucima utakmice izborio tri boda protiv Dragovoljca, Simić heroj 'bilih'

'Završilo je na dobar način za nas'

Zasluge za pobjednički gol pripadaju igračima iz splitske obrane, asistentu Kristianu Dimitrovu i strijelcu Stefanu Simiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Završilo je na dobar način za nas. Utakmica je bila vrlo teška, a naša pobjeda je zaslužena. Moram reći da su igrači vjerovali cijelo vrijeme, nisu odustajali. Ovakve pobjede čine ekipu jačom, stvaraju zajedništvo. Ponosan sam na igrače. Nikada nismo sumnjali da nećemo pobijediti u ovoj utakmici. Ima stvari koje mogu biti bolje, ali kada završi na ovaj način ne trebamo pričati o tim stvarima. Rastemo kao momčad, bit ćemo sve jači. Ima stvari koje mogu biti bolje, ali kada završi na ovaj način ne trebamo pričati o tim stvarima. Rastemo kao momčad, bit ćemo sve jači", istaknuo je trener Bijelih nakon pobjede u Kranjčevićevoj, prenosi službena stranica HNK Hajduk.

Na poluvremenu je trener Gustafsson u igru uveo Jana Mlakara i Josipa Vukovića umjesto Stipe Biuka i Janija Atanasova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Stipe je dobio udarac, odlučio sam ga izvaditi'

"Stipe je dobio udarac, odlučio sam ga izvaditi. Atanasov je odigrao dobro poluvrijeme, ali Vuković je jako dobar timski igrač. Nadam se da je s Biukom sve u redu".

Kapetan Lovre Kalinić nije bio u zapisniku ovu utakmicu, još uvijek nije potpuno zaliječio ozljedu, ali otputovao je s momčadi u Zagreb i bodrio ih s tribina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posavec se jučer ujutro probudio s velikom boli u vratu. Nije bio siguran za nastup. Lovre Kalinić je rekao da se može žrtvovati za momčad, iako nije spreman. Svi znaju da je on kapetan, i jedan od onih kojem svi vjerujemo. Putovao je s nama, odradio trening, ali srećom Posavec je bio spreman za nastup", zaključio je trener Bijelih

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo