'SPEKTAKULARNO, SENZACIONALNO, PAKLENA PREDSTAVA REBIĆA I MILANA': / Vrište talijanske sportske naslovnice o utakmici za pamćenje

Image
Foto: Profimedia

'Rossoneri uspjeli preokrenuti 0:2 u 4:2 i tako izboriti nastup u Europi'

8.7.2020.
6:23
Profimedia
VOYO logo

Utakmica Milana i Juventusa (4:2) sinoć na praznom San Siru završila je na naslovnicama talijanskih sportskih publikacija i portala. Očekivano... Jer, Rossoneri su uspjeli preokrenuti 0:2 u 4:2 i tako izboriti nastup u Europi. Ante Rebić bio je jedan od najzaslužnijih igrača Milana u preokretu. Kod trećeg pogotka odigrao je ključan potez, a zabio je i posljednji, četvrti gol svoje momčadi, i tako stavio točku na i.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

[FOTO] MISLILI STE MENE ZAUSTAVITI, BAŠ STE LUDI?! Rebić je pokazao klasu; Prizori za pamćenje

Image

[FOTO] MISLILI STE MENE ZAUSTAVITI, BAŠ STE LUDI?! Rebić je pokazao klasu; Prizori za pamćenje

Tuttosport: ''Nevjerojatan povratak Rossonera'

Pa tako Tuttosport piše:

"Sve se dogodilo u drugom poluvremenu na San Siru. Dvostruka prednost crno-bijelih s francuskim remek-djelom i portugalskim pogotkom. Zatim, nevjerojatan povratak Rossonera koji su postigli 4 gola preko Ibrahimovića, Kessieja, Leaoa i Rebića. Bio je to nevjerojatan nokaut Milana i to Juventusa. Stara dama nije uspjela otići na +10 u odnosu na Lazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Corrieredellosport: 'Senzacionalni povratak Milana'

Corrieredellosport ističe:

"Senzacionalni povratak Milana, Maurizio Sarri pretrpio je bolni udarac. Milan je igrao s odlučnošću i ogromnim nabojem, Juve za kojeg se pokazalo da je mali kada ima prvenstvo u ruci. Nevjerojatna utakmica na San Siru, a Sarrijevi su nogometaši vodili s dva gola viška, a zatim se potpuno otopili u roku od dvadeset minuta, dobili četiri komada i ostavili govor za osvajanje naslova prvaka Italije još uvijek potpuno otvorenim. Bila je to paklena predstava Rebića i Milana, koja je unijela tjeskobu u tugu svim navijačima i igračima Juventusa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

La Gazzetta delo Sport: 'Ante Rebić stavio točku na i velike Milanove noći protiv Juventusa'

Ugledna talijanska La Gazzetta delo Sport piše kako je Ante Rebić stavio točku na i velike Milanove noći protiv Juventusa. Calciomercato, pak, dodaje kako je Milan pomeo Juventus i ugrozio lov "Stare dame" na naslov.

Čudesnim preokretom nogometaši Milana pobijedili su Juventus sa 4:2 u susretu 31. kola talijanskog prvenstva uz novi pogodak hrvatskog reprezentativca Ante Rebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Rossoneri" su u svega pet minuta zabili tri gola okrenuvši rezultat 0:2 u vodstvo 3-2, a do kraja susreta preko Rebića zabili i četvrti pogodak za drugu uzastopnu pobjedu, te šesti susret bez poraza u nizu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo