ŠPANJOLCI POBROJALI OSAM POGREŠAKA REAL MADRIDA OVOG LJETA: / Spominje se i ime Luke Modrića

Image
Foto: Profimedia

Vatreni i društvo loše su krenuli u novu sezonu

3.9.2019.
14:07
Profimedia
VOYO logo

U ponedjeljak točno u ponoć završio je ljetni prijelazni rok. Real Madrid jedan je od klubova koji su naviše potrošili. Međutim, loš ulazak u sezonu doveo je do toga da mnogi preispituju jesu li dobro uložili preko 300 milijuna eura. Španjolska Marca pobrojala im je osam pogrešaka koje su napravili. Kao prvo, ističu da nije došlo do revolucije.

Ništa od remonta

"Najavljivali su veliki remont, ali Zidaneovi planovi nisu se ostvarili. Madrid je potpisao samo jednu zvijezdu i momčad nije napredovala“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, navode kako je potrošeno 305 milijuna eura na igrače koji nisu elita.

"Upitno je vrijede li onoliko koliko su plaćeni, ali u Madridu tvrde da će u budućnosti imati koristi od njih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca im zamjera i što su svoje zvijezde prodali jeftino li ih poslali na posudbu. Nabrajaju pritom sljedeća imena: Marcos Llorente, Sergio Reguilon, Mario Hermoso, Martin Odegaard, Pablo Sarabia.

Zidnaeova najveća želja

Real isto tako nije doveo Zidaneovu najveću želju - Paula Pogbu. Htio je Francuz sagraditi momčad oko njega, ali je ostao na Old Traffordu, a klub nije doveo niti njegovu alternativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo Reala napravilo je Zidanu problem jer nisu prodali Garetha Balea i Jamesa Rodrigueza nakon što je jasno rekao da mu nisu u planovima pa sada mora progutati ponos i računati na njih.

Image
Foto: Profimedia

Real Madrid football player Luka Modric during the match Roma vs Real Madrid at the Olimpic Stadium. Rome (Italy) August 11th, 2019, Image: 466386289, License: Rights-managed, Restrictions: * Italy Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press

Slaba konkurencija u veznom redu

Neuravnotežena momčad još je jedna pogreška koja je isplivala na površinu nakon ljeta. Nije došao niti jedan središnji vezni te je Madrid ostao na samo četvorici igrača koji bi trebali iznijeti cijelu sezonu - Luka Modrić, Toni Kroos, Casemiro i Fede Valverde. S druge strane prema naprijed imaju puno više opcija i to bi moglo stvarati probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca spominje i da nisu osigurali zamjenu za Casemira.

"Nitko ne može ući umjesto njega i omogućiti mu odmor ili uskočiti ako se ozlijedi. Bez Llorenta, Casemirova uloga važnija je više nego ikada prije", pišu Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju ističu da SergioRamos i RaphaelVarane nisu dobili dostojnu konkurenciju u zadnjem redu. Došao je tek EderMilitao

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo