Pogledajte kako je Vatreni brutalnim startom ostavio momčad na cjedilu

U derbiju je 17. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus i Inter su odigrali 1:1 (1:0), a hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić igrao je za Nerazzurre do 86.

7.1.2015.
8:44
VOYO logo

Juventus je bio bolji u prvom poluvremenu kada je i poveo golom Carlosa Teveza već u petoj minuti. Arturo Vidal se lijepo oslobodio čuvara i ubacio u sredinu gdje Tevezu nije bilo teško zabiti za vodstvo domaćih.

No u nastavku je Inter zaigrao bolje i zasluženo izjednačio preko Maura Icardija koji je u 64. minuti zabio pored istrčalog Gianluigija Buffona. Treba napomenuti i da je deset minuta ranije u igru za goste ušao Lukas Podolski kojem je to bila premijera u dresu Nerazzurra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Mogao je Inter do kraja možda doći i do pobjede, ali su sve nade pale u vodu u 86. minuti kada je ostao s igračem manje i to zaslugom našeg Matea Kovačića koji je brutalno pokosio Stephana Lichsteinera i dobio izravan crveni karton. Prvo mu je to isključenje u talijanskoj Seriji A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/tZNkw1uppbM

Vodeći Juventus sada ima 40 bodova, jedan više od drugoplasirane Rome koja je ranije u utorak s 1:0 kao gost nadigrala Udinese. Inter je na 11. mjestu s 22 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo