SENZACIJA IZ SPANJOLSKE: / Realova legenda izazvala sok izjavom o Ronaldu

12.5.2015.
17:37
VOYO logo

Real se nalazi u vrlo losem razdoblju i lako bi se moglo dogoditi da, unatoc silnim ulaganjima i brojnim skupim zvijezdama, ove sezone ostane bez ijednog trofeja. Vec se neko vrijeme spekulira da bi u slucaju takvog raspleta klub mogao napustiti trener Carlo Ancelotti, ali i nekolicina igraca. No, malo je tko vjerovao da bi medu njima mogao biti i Ronaldo.

Agustin Rodriguez tvrdi, medutim, da ce se dogoditi upravo to, te da ce s Portugalcem klub napustiti i Realov kapetan Iker Casillas. Stovise, vratar koji je bio clan Reala od 1980. do 1990. godine istaknuo je u razgovoru za Radio Marcu da ce vec u srijedu, prije uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka protiv Juventusa, puno toga biti poznatije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da ce Casillas i Ronaldo otici na kraju sezone. Vise toga cemo doznati u srijedu iz novina", istaknuo je Rodriguez i zagolicao mastu mnogima.

Ima li umirovljeni nogometas 'insajderske' informacije ili puca u prazno zasad ne mozemo znati. No, nema sumnje da ce njegova izjava u sljedecim danima izazvati lavinu nagadanja o tome u kojem bi klubu mogao zavrsiti aktualni vlasnik Zlatne lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo