RONALDU SE OVO NIJE DOGODILO 10 GODINA: / Potresi u Torinu zbog debakla Juvea u LP; 'Razočarani smo. Odlazi li Ronaldo? Ovako stoje stvari...'

Image
Foto: Profimedia

Ronald u ovako ranoj fazi natjecanja u LP ispao prvi put nakon deset godina

8.8.2020.
11:35
Profimedia
VOYO logo

Juventus ni ove godine neće osvojiti Ligu prvaka. Stara dama baš nema sreće u elitnom natjecanju, toliko želi taj trofej "s ušima", ali ju jednostavno neće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] SPEKTAKULARAN POGODAK RONALDA: /

CR7 zabio jedan od najljepših golova sezone; Gledajte i divite se geniju

Image
[VIDEO] SPEKTAKULARAN POGODAK RONALDA: /

CR7 zabio jedan od najljepših golova sezone; Gledajte i divite se geniju

Osvajanje Lige prvaka za Juve ostao nedostižan cilj

Tako će i ove godine elitno natjecanje, osvajanje istog, za Juve ostati nedostižan cilj, a nepremostiva prepreka bio je francuski Lyon koji je nakon dvije utakmice ukupnim rezultatom 2:2 (1:0, 1:2) u četvrtfinale prošao zahvaljujući golu u gostima...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je s tim rezultatom po prvi put u svojoj povijesti, na dvije utakmice, u Europi ispao od nekog francuskog predstavnika, a Lyon je Mauriziju Sarriju vjerojatno zapečatio trenersku sudbinu na klupi momčadi iz Torina.

Ronaldo zabio dva gola, međutim...

Ronaldo je postigao dva gola, ali Lyon se u Torinu pokazao kao organiziranija ekipa. Cristiano Ronaldo tako je u Ligi prvaka u ovako ranoj fazi natjecanja ispao prvi put nakon deset godina. Posljednji put mu se to dogodilo u sezoni 2009./10., prvoj otkako je iz Uniteda prešao u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je Portugalcu i tada bio presudio Lyon. Nakon 1:0 u Francuskoj igrači Lyona odigrali su 1:1 na Santiago Bernabeuu i izbacili su Madriđane. Ronaldo je tada bio zabio za Real, a njegov sinoćnji suigrač Miralem Pjanić je pogodio za Lyon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potresi u Juventusu

Ovakav rasplet događaja izazvao je, očekivano, potrese u Juventusu. Predsjednik kluba Andrea Agnelli najavio je da će "procijeniti sve u nadolazećem vremenu" pa izgleda da bi se talijanski prvak uskoro mogao rastati sa Sarrijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maurizio Sarri zaslužuje imati priču za sebe, ipak je krenuo od amaterske lige i na koncu stigao do Scudetta. No, rezultat u Ligi prvaka je za nas razočaravajuć. I za igrače i za navijače. Kao što sam već rekao, Liga prvaka nam je posljednjih godina bila san, a sada je cilj. Ovako rano ispadanje je veliko razočaranje i uzet ćemo si malo vremena, u nekoliko idućih dana procijeniti i odlučiti kako ćemo naprijed iduće sezone", rekao je Agnelli za Sky Sports, prenosi Calciomercato.

'Ronaldo? Uvjeren sam da će ostati'

Također, Agneli je komentirao i sudbinu Ronalda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Totalno sam uvjeren da će ostati. On je vođa Juventusa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Sarri ne vjeruje da će otići iz Juventusa, iako mediji i navijači traže njegovu smjenu. Izvori s Apenina kažu da će otkaz dobiti već danas, no Sarri je nakon presice rekao da je zadovoljan kako je Juve odigrao. Štoviše, rekao je kako je očekivao čak i lošiji nastup svojih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O mogućem Sarrijevom otkazu

"Moje riječi nisu teške za interpretirati, niti za shvatiti. Ne vjerujem da će direktori kluba donijeti odluku na temelju jedne utakmice. Procijenit će učinak na temelju cijele sezone i podvući crtu. Mislim da su ovakva pitanja iznimno uvredljiva i to ne samo za mene već za struku kluba. Imam ugovor, ispoštovat ću ga i ne očekujem ništa", rekao je Talijan nakon utakmice, piše Football Italia.

'Cijela momčad dala je maksimum i ja sam zadovoljan'

"Očekivao sam puno manje od svojih igrača. Odigrali smo sjajnu utakmicu. Bili smo u zaostatku nakon deset minuta, ali smo uspjeli preokrenuti, pobijediti i stvoriti šest-sedam odličnih šansi. Cijela momčad dala je maksimum večeras i ja sam veoma zadovoljan. Nažalost, ispali smo zbog prve utakmice, odnosno prvog poluvremena te utakmice. Liga prvaka je takvo natjecanje i unatoč tome što smo igrali odlično, ispali smo. Sve nas je poremetila ona pauza. Mjesec dana smo bili zatvoreni kod kuće, gdje je netko mogao trenirati, a netko baš i ne. Momčad je dala sve od sebe, ali nije uspjela", dodao je Sarri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo