Uzbuna: Cristiano Ronaldo uhvaćen s bogatim Rusom?

Francuski Le10Sport navodi da se sjajni portugalski nogometaš Reala iz Madrida Cristiano Ronaldo u Monte Carlu sastao s bogatim vlasnikom Monaca Dmitrijem Ribolovljevim.

12.7.2013.
12:10
VOYO logo

Još u petak ujutro francuski mediji objavili su da je Monaco Portugalcu ponudio godišnju plaću od čak 21 milijun eura, što je inače osam milijuna više od plaće koju Ronaldo ima u Realu.

Podsjećamo, prije nekoliko dana predsjednik Reala Florentino Perez samouvjereno je govorio španjolskim novinarima da Portugalac sigurno ostaje u Kraljevskome klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želja Cristiana Ronalda je da dočeka kraj karijere ovdje, u Realu. Klub želi to isto. Zasad nismo govorili o novom ugovoru, ali samo iz razloga jer je Ronaldo na odmoru", rekao je Perez i dodao:

"Ponavljam, uvjeravam vas da će Ronaldo dočekati mirovinu ovdje u Realu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, situacija se očigledno nešto promijenila i opet se sve vratilo na početak priče, kad je na kraju prošle sezone Cristiano Ronaldo izjavio da su sve opcije otvorene.

"Neću reći da nikad u životu neću igrati za Monaco, ali i tvrdim da sam i dalje sretan u Realu", rekao je Cristiano Ronaldo prilikom sastanka s čelnicima povratnika u francuski Le Championnat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo