TEŽAK UDARAC ZA MODRIĆA I SUIGRAČE: / 'Portugalac je ozbiljnije ozlijeđen nego što se mislilo'

Image

Portugalac Cristiano Ronaldo ipak je ozbiljnije ozlijeđen i mogao bi propustiti uzvratni susret polufinala Lige prvaka s Manchester Cityjem.

28.4.2016.
13:36
VOYO logo

Prema informacijama kojima raspolaže Goal, Ronaldo ima rapturu mišića, a ne istegnuće kako je ranije pokazala dijagnoza. Nova mu je postavljena u Manchestru gdje je bio na magnetskoj rezonanci. Španjolski mediji objavili su kako će Portugalac zbog toga krenuti na terapiju matičnim stanicama, a katalonski Sport piše kako bi riskirao još težu ozljedu ako zaigra protiv Cityja na Santiago Bernabeuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško da će zaigrati sa Cityjem, ali ako to učini mogao bi još više oštetiti mišić U tom bi slučaju mogao propustiti finele Lige prvaka ako se Real tamo plasira", objavio je radio Onda Cero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na ove događaje navodno je došlo i do krize u klubu točnije, Ronaldo je izgubio povjerenje u klupsku liječničku službu. Zbog toga se, navodi Diario AS, umjesto klupskim liječnicima za pomoć obratio fizioterapeutu Joaquinu Juanu, koji surađuje i poznatim košarkašom Pauom Gasolom. On bi mu trebao pružiti tretman matičnim stanicama, međutim niti ta terapija ne ghrantira da će u potpunosti zaliječiti ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo