RONALDO I MESSI U ISTOJ EKIPI? / Legendarni Englez je uvjeren da bi se to vrlo brzo moglo dogoditi

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih engleskih veznjaka svih vremena vjeruje da je moguće spojiti nespojivo

23.3.2019.
16:55
AFP
VOYO logo

Izgleda kao malo vjerojatno, ali nije nemoguće da se ujedine Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Možete li zamisliti Ronalda i Messija u istoj ekipi? Da, stvarno je to teško zamisliti, ali tko zna, možda se upravo Portugalac i Argentinac nađu na istoj strani i u istom dresu.

Dva najbolja igrača svijeta posljednjih desetak godina su najveći rivali na terenu, ali pojavile su se informacije da bi mogli dijeliti svlačionicu. I koliko god to na prvu izgledalo nevjerojatno, neki strani mediji su objavili da bi David Beckham mogao spojiti nespojivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek traže igrače

Beckham je vlasnik nastajućeg američkog kluba Inter Miami, a čuveni Englez je za TalkSPORT priznao da želi u sljedećih nekoliko godina u klub dovesti najveća imena svjetskog nogometa. "Svatko ima svoju listu želja. Kad pogledate kako Leo i Cristiano i dalje igraju, ne vidite da će ih uskoro netko moći zaustaviti.

Oni igraju na tako visokom nivou da je teško zamisliti da će uskoro napustiti svoje klubove, ali vidjet ćemo. Nikada ne znate što se događa", rekao je Beckham, dodajući: "Tražimo dobre igrače koji bi napustili Europu i došli u SAD. Uvjereni smo da ćemo imati vrhunske majstore u momčadi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo