Dinamo 'provalio' plan o krađi svog dragulja!

'Zovu ga za U-21 reprezentaciju BiH iz razloga kako bi odigrao dvije utakmice za tu vrstu, pa onda bi i pravno morao igrati za BiH. Kao da mi to ne znamo.

25.10.2012.
11:02
VOYO logo

Posljednjih dana puno je toga izgovoreno na temu za koju će reprezentaciju u bližoj budućnosti igrati Dinamov wunderkindAlen Halilović - hrvatsku ili BiH.

Iz stožera mlade nogometne reprezentacije susjedne države stigla je potvrda da će "igraču kakav još nije hodao Maksimirom", kako Halilovića zove šef Dinamovog omladinskog pogona Romeo Jozak, poslati poziv za nastup u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da ga mi moramo pozvati. Napravljen je kontakt s njim i ja ću ga pozvati bez obzira na sve. E, sada je do njega i njegove obitelji dalje, odnosno hoće li taj poziv i prihvatiti", izjavio je prije koji dan izbornik mlade BiH reprezentacije Vlado Jagodić, no u Dinamu su 'provalili' njihove namjere te poručuju da će Halilović nositi 'kockasti' dres.

"Možete definitivno napisati da će Halilović igrati za Hrvatsku! Pa, on se već i usmeno i pismeno izjasnio kad je dobio poziv za našu vrstu U-17. Zovu ga za U-21 reprezentaciju BiH kako bi odigrao dvije utakmice za tu vrstu, pa onda bi i pravno morao igrati za BiH. Kao da mi to ne znamo", izjavio je Jozak za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo