REVOLT U REALU: / Modrić i Kovačić među igračima koji su se požalili na Cristiana Ronalda?

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

U svlačionici Real Madrida vlada ozbiljna zabrinutost zbog slabe forme Cristiana Ronalda, a među igračima koji su posebno nezadovoljni je i hrvatski dvojac, piše španjolski Diario Gol.

1.3.2017.
11:40
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Iako je ove sezone zabio 23 gola u 30 nastupa u svim natjecanjima, daleko je Portugalac od igara koje je pokazivao u prijašnjim godinama uključujući i prošlu kada je osvojio četvrtu Zlatnu loptu i FIFA-inu nagradu The Best. Ove je sezone od 19 utakmica u Primeri, u samo 11 bio strijelac. Zabio je pritom 16 golova, od čega pet s bijele točke.

Prodaja ne dolazi u obzir

Diario Gol piše da su posebno frustrirani naš Luka Modrić i Nijemac Toni Kroos čija dodavanja Ronaldo prati slabije nego ranije. Slično navodno razmišlja i drugi naš reprezentativac u Realu Mateo Kovačić koji možda nije član udarne postave, ali i njegova igra pati zbog Ronaldove slabije forme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podjednaku su zabrinutost izrazili i Gareth Bale i Alvaro Morata, sva su petorica spomenutih, tvrdi dnevni list, o tome izvijestili i predsjednika kluba Florentina Pereza. Prvi čovjek Reala je uzeo u obzir njihove opaske, ali sasvim je jasno da prodaja najveće zvijezde u ovom trenutku nije tema o kojoj se raspravlja. Suigračima ostaje tek nada da će se Ronaldo u završnici sezone probuditi i početi pokazivati igre i učinkovitost iz posljednjih sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo