REBIĆU STIGLO UPOZORENJE: / 'Suigrači ga sada trebaju više nego ikad. Njegova kvaliteta je neosporna i sad će je morati demonstrirati’

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativni napadač isključen je u 17. minuti susreta zbog nesmotrenog starta na Danilu

13.6.2020.
18:25
Profimedia
VOYO logo

Milan je igrao s visoko uzdignutom glavom, a Rebić s visoko podignutom nogom. Taekwondo potezom podsjetio je na Zlatana, ali u lošem smislu. Izostankom Ibrahimovića, Rebić je nosio veliku odgovornost na svojim leđima, ali je glupim prekršajem uništio sve Milanove snove o finalu. Incident se dogodio nakon što je Ronaldo promašio penal i Milan je bio na životu. No Rebić ga je bacio na konopce. Ne treba ga osuđivati jer su ga taj žar i borbeni duh i doveli do statusa prvog napadača, ali ovakvi prekršaji mogu igraču promijeniti karijeru, kao što je bio slučaj s Nigelom de Jongom na SP-u 2010. godine.

Image
[FOTO] REBIĆA UNIŠTAVAJU ZBOG KUNG-FU POTEZA: /

Pogledajte kako navijači na društvenim mrežama sprdaju Vatrenog

Image
[FOTO] REBIĆA UNIŠTAVAJU ZBOG KUNG-FU POTEZA: /

Pogledajte kako navijači na društvenim mrežama sprdaju Vatrenog

To je bila prva reakcija talijanske Gazzette dello Sport na nastup AnteRebića ovog petka u polufinalu Kupa s Juventusom. Vatreni je susret završio dosta rano nakon što je zbog nesmotrenog poteza zaradio crveni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimovic of AC Milan and Ante Rebic during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 17th February 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images,Image: 499166324, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Veliki pritisak

No, malo kasnije isti je list objavio da je StefanoPioli očekivao puno od svog napadača te da je možda pritisak na njemu bio prevelik, pogotovo jer je prije pauze bio ključni igrač Milana.

“Njegova kvaliteta je neosporna iako je sinoć donio lošu odluku. Sada se u Milanu samo mogu nadati da će se Hrvat brzo oporaviti. Već protiv Leccea morat će demonstrirati svoje kvalitete i s loptom i bez nje. Pogotovo jer ga njegovi suigrači u izostanku Ibrahimovića trebaju više nego ikada”, poručuje Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo