VIDEO: / Sramotna Ronaldova gluma upropastila spektakl

U svakako najzvučnijem ogledu večeri u nogometnoj Ligi prvaka, u srazu dvaju divova Real Madrid je na svom Santiago Bernabeuu savladao Juventus 2:1.

23.10.2013.
10:02
VOYO logo

Vodeći gol u derbiju skupine B Ronaldo je zabio već u 4. minuti. Lijepo ga je u prostor proigrao Angel di Maria, on je izbjegao ofsajd zamku i zaobišao Gianluigija Buffona, te iskosa s desne strane pospremio loptu u mrežu.

Juventus se vratio preko Fernanda Llorentea, koji je u 22. minuti pospremio odbijanac iz blizine budući da Iker Casillas na vratima nije uspio ukrotiti udarac glavom iz blizine od strane Paula Pogbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam minuta kasnije Giorgio Chiellini je u kaznenom prostoru oborio Sergija Ramosa i dosuđen je jedanaesterac za "los blancose". Siguran izvođač bio je Ronaldo i tako došao do brojke od sedam golova u tri ovosezonska nastupa u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom drugog poluvremena, točnije u 48. minuti, Juventusu je isključen stoper Chiellini zbog laktarenja Ronalda. Portugalac je teatralno odglumio, a sudac nasjeo na glumu. Real je s brojčanom nadmoći uspio sačuvati prednost i zadržati stopostotni učinak. Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Real, a u 78. minuti je opomenut žutim kartonom.

U drugoj utakmici skupine Galatasaray je na Türk Telekom Areni savladao FC København 3:1 i tako upisao prvu pobjedu u natjecanju. Sve je bilo odlučeno u prvih 45 minuta kad su za Galatasary zabili Felipe Melo, Wesley Sneijder i Didier Drogba, dok je u završnici utješan gol za goste postigao Claudemir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/SHIBBxbSYx4

U skupini A pobjede su također odnijeli domaćini, pa je tako Manchester United s minimalnih 1:0 na Old Traffordu pobijedio Real Sociedad, dok je Bayer Leverkusen u BayAreni deklasirao Šahtar 4:0 i tako ostvario svoju najuvjerljiviju pobjedu u povijesti u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar nije bio toliko inferioran statistički, koliko su "apotekari" bili konkretniji. Darijo Srna odigrao je cijeli susret za Šahtar, dok Eduardo da Silva nije ulazio u igru. Srna je skrivio penal na Kießlingu (to bi jedva bio prekršaj i na košarci) u 50. minuti, iz kojeg je Bayer zabio za 2:0.

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=c64e104c-47da-293f-b5be-e0f5196bdbbb&style=flat&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GRUPA A Manchester Utd.-Real Sociedad 1:0 Bayer L.- Šahtar 4:0

GRUPA B Real Madrid-Juventus 2:1 Galatasaray-FC Kopenhagen 3:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GRUPA C Anderlecht-PSG 0:5 Benfica-Olympiakos 1:1

GRUPA D CSKA - Manchester City 1:2 Bayern-Plzen 5:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike