RAKITIĆ ODLAZI IZ BARCE? /

Velikani na nogama zbog Vatrenog! Oglasili se i navijači, jasno poručili što misle o njegovoj situaciji

Image
Foto: AFP

Igra gotovo svaku utakmicu, a prema anketi pola ga fanova ne želi u klubu

13.2.2019.
18:33
AFP
VOYO logo

Barcelona nema namjeru ponuditi bolji ugovor Rakitiću. Hrvat želi ostati, ali ima nekoliko dobrih ponuda na stolu. Tu je vijest objavio katalonski Sport u srijedu ujutro čime je upalio alarm kod brojnih velikana. Među ostalima, Intera i Juventusa, klubovima koji prvi stoje u redu za njega. Calciomercato piše da ta dva kluba već dulje žele Vatrenog u svojim redovima i da prate njegovu situaciju u klubu.

Image
BARCELONA SE OGLASILA NA RAKITIĆEVE MOLBE: /

Predsjednik otkrio uvjet pod kojim će Vatrenom produžiti ugovor

Image
BARCELONA SE OGLASILA NA RAKITIĆEVE MOLBE: /

Predsjednik otkrio uvjet pod kojim će Vatrenom produžiti ugovor

Nada da bi ga mogli dovesti stigla je nakon objave vijesti da nije među igračima kojima planiraju obnoviti ugovor što znači da ne bi bilo iznenađenje da tijekom ljetnog prijelaznog roka napusti katalonskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anketa Sporta

Pitanje slažete li se odlukom kluba da mu za sada ne ponude novi ugovor podijelila je navijačku javnost. Upravo se to našlo u anketi portala koji je i plasirao ovu informaciju. Do 18 sati na nju je dogovorilo 10.327 fanova, a zanimljivo, situacija je 50-50. Naime, 5156 anketiranih slaže se s odlukom kluba, dok se njih 5171 ne slaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, situaciju oko ugovora prokomentirao je predsjednik Barcelone JosephMariaBartomeu.

Povećanje plaće

"S Ivanom redovito razgovaram, kao i sa svim igračima. Ako ne razgovaramo, tu su poruke. Volim imati kontakt s igračima, uvijek razgovarajući o obiteljskim temama, nikada ne ulazeći u nogometne teme, za takve stvari je tu trener Ernesto Valverde. Ranije smo govorili o ograničenom proračunu, o uvjetima koji su trenutačno jako teški. Ivan zna da ćemo, kada klub bude imao novi financijskij kapacitet, sjesti i razgovarati. Vidjet ćemo o čemu ćemo razgovarati, no sjest ćemo i pričati kada budemo imali financijske mogućnosti. To sada nije slučaj pa možemo razgovarati samo o nogometu", rekao je za radijsku postaju Cope.

Vatrenom ugovor istječe u ljeto 2021. godine. U kolovozu je, nakon Svjetskog prvenstva na kojem je s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju, zatražio obnovu ugovora uz povećanje plaće. Prošli mjesec je ponovio kako je izjavama nakon utakmica poslao signal predsjedniku Bartomeu. Istaknuo je da želi novi ugovor te i dalje igrati u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo