'VJERUJEM U ČETVRTFINALE' / 'Procurio' sastav Dinama za 'Grobnicu', odmah smo nazvali stručnjaka: 'Nikako se dinamovci ne smiju povući. To bi bilo pogubno'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Procurio' sastav Dinama za paklenu utakmicu u 'Grobnici'. Odmah smo okrenuli broj bivšeg proslavljenog golgetera Roberta Špehara

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

14.3.2024.
13:54
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo od 18:45 u Solunu protiv Paoka igra paklenu uzvratnu utakmicu osmine finala Konferencijske lige. Momčad Sergeja Jakirovića donosi na stadion Toumba (Grobnica, u prijevodu na grčki), prednost od dva gola,koja je u Maksimiru zabio Bruno Petković nakon velike pogreške igrača Paoka.

Image
'PAOK NEMA MIRNOĆU' /

Dinamo ima veliku šansu na 'Grobnici': 'Plavi' mogu do kraja, a jedno će biti ključno'

Image
'PAOK NEMA MIRNOĆU' /

Dinamo ima veliku šansu na 'Grobnici': 'Plavi' mogu do kraja, a jedno će biti ključno'

Zagrebački plavi su na pragu još jednog četvrtfinala europskih natjecanja, ali slijedi im najveći izazov ove sezone u Konferencijskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toumba je prava Paokova utvrda na kojima se favoritu znaju odsjeći noge, ali u zadnje vrijeme donedavno vodeća momčad grčkog prvenstva na njoj ne zna za pobjedu. Međutim, Dinamo nije bilo tko.

Itekako su zagrebački dečki navikli igrati u paklenim atmosferama. Prije susreta procurio je jaki sastav Dinama, najjači - Itekako su zagrebački dečki navikli igrati u paklenim atmosferama. Prije susreta procurio je jaki sastav Dinama, najjači:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Nevistić; Maxime Bernauer, Theophile-Catherine, Stefan Ristovski, Mauro Perković; Josip Mišić, Petar Sučić, Martin Baturina, Dario Špikić, Arbër Hoxha; Bruno Petković.

Image
Foto: Profimedia

Gate 4 na 'Grobnici' u Solunu.

Bitno za napomenuti kako će Stefan Ristovski igrati opet na desnom beku s konstantnim ubacivanjima naprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, očekuje se da će Paok promijeniti igru i sastav, te jurnuti na sve ili ništa nošeni navijačima.

Trener Razvan Lucescu, kojem su ultrasi Paoka upali na trening uoči Dinama i zaprijetili se i njemu i igračima, priznao je da je njegova momčad postala predvidljiva i da su zato pali u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paokovo glasilo Metrosport sugerira da je rumunjski stručnjak u završnici sezone smanjio rotaciju na igrače kojima najviše vjeruje.

Ističu u izvještajima kako će biti izazovno protiv Dinama ako Lucescu nastavi s istim pristupom, te sugeriraju da bi trebao iznenaditi Dinamo promjenama u taktici i sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah smo okrenuli broj Roberta Špehara, 9. najboljeg strijelca HNL-a ikad sa 86 golova na kontu, te mu izrecitirali sastav.

"Očekivani sastav u neku ruku. Niti ima razloga za neke pretumbacije na Toumbi, u ovako važnoj utakmici. Treba ovakve dvoboje igrati standardna momčad. Očekuje se pakleno i žestoko navijanje navijača Paoka, ali mislim da Dinamo ima dovoljno kvalitetne igrače koji ne smiju tome podleći. Moraju igrati svoju igru i nikako se ne smiju povući. Dinamo ima povoljan rezultat i u velikoj su prednosti. Nadam se da će Plavi proći dalje", kratko nam je prokomentirao Robert Špehar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako Sergej Jakirović nije htio mijenjati pobjedničku momčad koja je u Zagrebu trijumfirala nad Paokom, a novi predsjednik demokratskog Dinama Velimir Zajec prve će konkretne poteze povući tijekom reprezentativne stanke.

Specijalni Božićni hit video intervju s Robertom Špeharom pogledajte dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo