Izbornik reprezentacije / Pričalo se da se Vahi trese klupa, a on poslao jasnu poruku: 'Tko kaže da se mene Maroko odrekao?'

Image
Foto: Profimedia

Vahu su pitali i planira li se vratiti na klupu zagrebačkog Dinama, koji je prošloga tjedna otpustio trenera Željka Kopića.

26.4.2022.
13:33
Profimedia
VOYO logo

Premda je Maroko izborio SP, na kojem će igrati u skupini s Hrvatskom, Vahidu Halilhodžiću marokanska javnost zamjera što je iz reprezentacije otjerao najveće zvijezde - Ziyecha, Abderrazaka Hamdallaha i Noussaira Mazraouija.

Ziyech je početkom veljače poručio kako više nema namjeru igrati za marokansku reprezentaciju čak i ako se plasira na Svjetsko prvenstvo u Katar zbog sukoba s izbornikom Halilhodžićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, predsjednik Marokanskog nogometnog saveza najavio je kako su vrata reprezentacije otvorena za Ziyecha, kao i za druge otpisane igrače. 

"Tko kaže da se mene Maroko odrekao? To što mediji pišu nije istina. Da, mediji pišu svašta, novinari pišu svašta, mora da je neki novac tu u igri, zanimljivo što sve neće napisati o meni," komentirao je Vaha za Net.hr glasine o tome da se njegovom vremenu kao izborniku Maroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Mamić i Halilhodžić

'Meni je ta priča postala degutantna'

Široko se pisalo kako bi bosanskohercegovački stručnjak mogao dobiti otkaz na mjestu izbornika uoči Mundijala u Katru. 

"Još uvijek sam izbornik nogometne reprezentacije Maroka, nego što da jesam. Meni je više ta priča postala degutantna, da vam budem iskren, ne želim o tome više pričati. Vidjet ćemo sve što će se dogoditi. Nema nikakvih problema. za mene nema nikakvih problema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Bivši trener Dinama /

Legendarni Vaha o povratku u Dinamo: 'Jednom je Zdravko Mamić ušao u svlačionicu, izrekao riječi koje nisam cijenio'

Image
Bivši trener Dinama /

Legendarni Vaha o povratku u Dinamo: 'Jednom je Zdravko Mamić ušao u svlačionicu, izrekao riječi koje nisam cijenio'

Vahu su pitali i planira li se vratiti na klupu zagrebačkog Dinama, koji je prošloga tjedna otpustio trenera Željka Kopića. Vaha je već jednom bio na klupi Modrih, bilo je to od 18. kolovoza 2010. do 6. svibnja 2011. kada je napustio klub zbog svađe sa Zdravkom Mamićem.

"Pa, kako da dođem u Dinamo kad sam izbornik Maroka. Vidjet ćemo kako će se sve završiti, što će se dogoditi. Ne mogu o tome pričati. Vi novinari stalno tražite neke senzacije. To što se sve piše o meni nemam pojma. Ja sam trenutno u Hrvatskoj, sutra se vraćam u Francusku. Nekoliko dana poslije se vraćam u Maroko i to je to",

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo