POZNATI SU SVI ČETVRTFINALISTI LIGE PRVAKA, A MI VAS PITAMO: /

Tko će otići do kraja i naslijediti Zidaneov Real?

Image
Foto: AFP

Već u petak čeka nas ždrijeb koji će odrediti kostur natjecanja sve do samog kraja

13.3.2019.
23:53
AFP
VOYO logo

Večerašnjim uzvratnim susretima između Barcelone i Lyona te Bayern Munchena i Liverpoola okončana je osmina finala Lige prvaka i poznati su svi putnici u četvrtfinale. Liverpool i Barcelona su posljednje ekipe koje su našle svoje mjesto među osam najboljih u Europi, dok su Bayern i Lyon zapeli već na prvoj prepreci nokaut faze.

Liga prvaka puna iznenađenja

Dakle, sada su poznata imena svih ekipa koje su prošle dalje, a to su: Ajax, Manchester United, Porto, Tottenham, Juventus, Manchester City, Liverpool i Barcelona. Zanimljivo je i to da smo već u osmini finala ostali bez nekoliko favorita za najviši plasman kao što su PSG, Real Madrid, Bayern Munchen ili Atletico, ali to samo pokazuje koliko je Liga prvaka snažna i ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, poznato je i to da će Europa dobiti novog klupskog prvaka s obzirom na to da je trostruki uzastopni prvak Real Madrid ispao od Ajaxa. Ždrijeb parova četvrtfinala planiran je za petak popodne u Nyonu, a mi vas pitamo koga očekujete kao osvajača sada kada je poznato osam klubova koji će igrati završnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo