ČUDNA BILJKA / Zabio dva gola, donio Interu Kup, pola Europe priča o njemu, a pogledajte što Perišić objavljuje na Instagramu nakon pobjede nad Juveom

Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić nije zaboravio na svoju drugu ljubav

12.5.2022.
11:46
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić s dva je gola u produžetku osigurao Interu osvajanje naslova pobjednika Talijanskog kupa, Inter je u finalu igranom u Rimu svladao Juventus sa 4-2 (1-0, 2-2).

Image
KAKO JE OVO DOBRO /

Perišić dobio novi nadimak i brutalan je. Pogledajte kako su ga prozvali novinari Gazzette nakon što je srušio Juve

Image
KAKO JE OVO DOBRO /

Perišić dobio novi nadimak i brutalan je. Pogledajte kako su ga prozvali novinari Gazzette nakon što je srušio Juve

Perišić je prvo u 99. minuti realizirao kazneni udarac kojim je doveo svoju momčad u vodstvo od 3-2, da bi u 102. minuti sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora još jednom svladao Perina i postavio konačni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon utakmice uslijedila je fešta igrača Intera na travnjaku i izvan njega. Dio kadrova lude zabave igrači Intera podijelili su s fanovima na društvenim mrežama. Međutim, Perišiću su i neke druge stvari bile na pameti. Naime, on je nakon susreta pokazao svojim fanovima da je uživao u NBA susretu između Milwaukeeja i Bostona. Bucksi su preokretom došli do pobjede 110-107 i stigli na korak od plasmana u konferencijsko finale NBA doigravanje, a više o tome možete pročitati ovdje.

Image
Foto: Instagram/Ivan Perišić

Vatreni je, inače, ove sezone jedan od najboljih igrača milanskog kluba. U 47 utakmica zabio je devet golova i još je osam namjestio, ali ono što je važnije on je lider ove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je s ugovorom?

No, bez obzira na to što je u vrhunskoj formi i što je ove sezone jedan od najvažnijih igrača, Inter mu još uvijek nije ponudio novi ugovor, a aktualni mu istječe koncem lipnja ove godine.

"Osjećam se kao vođa, ali kada ekipa ovako radi onda je lako biti vođa. Moramo samo nastaviti ovako. Imamo još dva finala i sve je moguće ako nastavimo vjerovati. Vjerujem da možemo Milanu uzeti prvenstvo… Još uvijek ništa ne znam. Samo znam da s važnim igračima ne čekaš do zadnje minute. To biste trebali znati", rekao je Perišić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O njegovoj situaciji prije finala progovorio je direktor kluba Beppe Marotta.

"Još sigurno nismo stigli do meč lopte. Ako želi ostati s nama, rado ćemo mu udovoljiti, ali nećemo plaćati pretjerane iznose. No, uvjeren sam da se možemo dogovoriti", izjavio je Marotta za Sky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo