PJACIN MENADŽER ZA NET.HR POTVRDIO DA VATRENI NAPUŠTA JUVE: / 'Zanimaju nas samo lige petice, a najvažnija je jedna stvar'

Image
Foto: AFP/PIXSELL

"Ideja mora biti da ga uzme klub koji želi igrača u prvih 11 i sada radimo na tome", poručuje Pjacin menadžer Marko Naletilić.

2.1.2018.
13:37
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca proljetni dio sezone neće provesti u dresu Juventusa. Talentirani nogometaš odlazi na posudbu što je nam je potvrdio i njegov menadžer Marko Naletilić. Talijanski ga mediji posljednjih dana sele u njemački Schalke i ruski Zenit, a u utorak se pojavila priča i o zanimanju belgijskog velikana Anderlechta, no cilj je, ipak, da Pjaca i proljeće provede u nekoj od liga 'petice'. Iako nam je prije nešto više od dva tjedna rekao da Juventus neće slati 22-godišnjeg krilnog napadača na posudbu, Naletilić nam je otkrio da je do promjene došlo na inicijativu igrača.

Image
PJACA NAPUŠTA TORINO: /

Juventusov direktor otkrio gdje će Vatrenog poslati na posudbu

Image
PJACA NAPUŠTA TORINO: /

Juventusov direktor otkrio gdje će Vatrenog poslati na posudbu

'Hrpa zainteresiranih klubova'

"Istina je da je u igri posudba, to je bila naša inicijativa, Pjacina i moja, a ne klupska. To neće biti klasična posudba jer ga Juventus ne želi prodavati, tako da ga klub koji ga želi, mora uzeti bez opcije otkupa ugovora. Juventus jednostavno želi da Marko ode negdje odigrati 4-5 mjeseci, to je bio i naš prijedlog kako bi ušao u formu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji i kako bi normalno mogao krenuti u ljetne pripreme za sljedeću sezonu", rekao je Naletilić za Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, ugledni menadžer zasad ne želi otkriti u kojem bi smjeru mogao krenuti njegov štićenik, ali zato ne skriva koja je stavka najvažnija za dogovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima hrpa zainteresiranih klubova u Europi i to jako dobrih, ali nas ne zanima klub koji samo želi pojačati roster, nego klub u kojem će Marko imati realne izglede igrati u prvih 11. Naravno da je na njemu da igra dobro kako bi zaslužio taj dres, ali ideja mora biti da ga uzme klub koji želi igrača u prvih 11 i sada radimo na tome", dodao je Naletilić.

'Već sada je top igrač'

Iako se, kao što smo istaknuli, spominje zanimanje belgijskog Anderlechta i ruskog Zenita, prioritet je da Pjaca pronađe klub u jednoj od pet najjačih europskih liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno je da želimo u lige petice. Marko je mlad, ali za mene je on već sada top igrač, samo se treba vratiti u formu", zaključio je Naletilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo