PERJANICE ŠPANJOLSKOG NOGOMETA HVALE SE SVOJIM HRVATIMA: / Barcelona, Real i Atletico pišu o uspjehu Vatrenih

Image
Foto: AFP

Barcelona, Atletico i Real ističu uspjehe hrvatskih nogometaša

2.7.2018.
12:51
AFP
VOYO logo

Španjolski nogometni prvak Barcelona istaknuo je na svojim stranicama kako je njen vezni igrač Ivan Rakitić odveo Hrvatsku u četvrtfinale, a i Real Madrid i Atlético Madrid su naveli kako su njihovi igrači sudjelovali u pobjedi nad Danskom.

"Rakitić je zabio odlučujući penal za ulazak Hrvatske u četvrtfinale. Rakitić i vratari briljirali su u seriji jedanaesteraca", istaknula je Barcelona na svojoj internetskoj stranici, objavivši fotografiju svog 30-godišnjeg veznog igrača sretnog nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski doprvak Atlético naglasio je kako je " Vrsaljko s Hrvatskom ostvario prolazak u četvrtfinale". "Osim toga, Šime Vrsaljko je odigrao čitavu utakmicu s Danskom", dodaju madridski crveno-bijeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europski prvak Real Madrid na svojoj je stranici naveo da je "Hrvatska, čiji je kapetan Modrić i za koju igra Kovačić, ušla među osam najboljih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji". "Modrić je odigrao čitavu utakmicu a Mateo Kovačić je ušao u drugom poluvremenu u 71. minuti", dodaje kraljevski klub, napomenuvši kako je "Modrić pokušao zabiti gol iz penala pet minuta prije kraja, no nije imao sreće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo