PEP SE POKLONIO NAJVECEM: / 'Sretni smo sto zivimo u njegovom vremenu'

Pep Guardiola nije imao sanse protiv momcadi za ciju je izgradnju uvelike zasluzan. Barcelona je u dvije polufinalne utakmice Lige prvaka s ukupnih 5:3 izbacila Bayern i 6.

13.5.2015.
8:55
VOYO logo

Bavarci su u srijedu na svojoj Allianz Areni uspjeli pobijediti s 3:2, ali zaostatak 0:3 iz prve utakmice bio je nenadoknadiv. Guardiola je nakon svega pohvalio svoje nogometase i priznao da prizeljkuje trijumf svoga bivseg kluba u nadolazecem finalu.

"Zelim cestitati svojim igracima, sretan sam sto sam im trener. Sada se nadam da ce Barcelona u Berlinu osvojiti svoj peti naslov. Mozes je pobijediti samo ako joj uzmes loptu, s njom je prejaka za sve", rekao je Guardiola, a potom se poklonio velicanstvenom Lionelu Messiju koji je u prvoj utakmici unistio Bavarce, a i u Munchenu je sudjelovao u akcijama za oba pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je sto se Messi vratio na najvisu razinu. Sretni smo sto zivimo u Messijevom vremenu jer on je najveci nogometas svih vremena. Ponosan sam na godine koje sam proveo s njim", naglasio je katalonski strucnjak.

http://cdn.playwire.com/bolt/js/zeus/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov nekadasnji suigrac Luis Enrique nalazi se nadomak tri trofeja u premijernoj sezoni na klupi Barcelone.

"Ispunili smo nas cilj ulaska u finale. Ponovno smo medu najboljim europskim momcadima, ali sada se racuna samo pobjeda. Zelim li u finalu Real Madrid ili Juventus? Neka prode ona momcad koja to zasluzi. Biti 90 minuta od krune u sva tri natjecanja je lijep osjecaj, ali jos uvijek nismo osvojili nista", porucio je oprezni Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo