PEP BJESNIO POSLIJE UTAKMICE: / 'Jeste li mislili da ćemo dominirati protiv ekipe koja ima Mandžukića...'

Image
Foto: AFP/MARCO BERTORELLO

Trener Pep Guardiola prokomentirao je remi između svog Bayerna i Juventusa, a osvrnuo se i na nastup hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

24.2.2016.
8:50
AFP/MARCO BERTORELLO
VOYO logo

"Rezultat je takav kakav jest. Znam da vi u Italiji dosta pažnje posvećujete fizičkom stanju igrača, ali meni se j... za to. Bitno mi je u kakvom su psihičkom stanju", poručio je Guardiola te je napomenuo da prošla večer za njega bila možda i najponosnija u trenerskoj karijeri.

Mandžukić dobar

"Jeste i mislili da ćemo doći u Torino i dominirati protiv ekipe koja ima Mandžukića, Pogbu, Bonuccija, meni jednog od najdražih igrača. Mogli smo dobiti utakmicu, ali ne zaboravite ovo je Juventus, prošlogodišnji finalist Lige prvaka. Mandžukić je bio dobar, Dybala je bio jako dobar. Pričamo o prošlogodišnjim finalistima i četverostrukim prvacima Italije, normalno je da nije lako igrati ovdje. Nismo milsili da ćemo doći u Torino i zabiti sedam golova", prokomentirao je Pep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogli smo pobijediti. Imamo mladu momčad i učit ćemo iz ove utakmice. Hoće li biti teško proći dalje? Ne znam. Volio bih da sjedim ovdje nakon pobjede ali rezultat je takav kakav jest", dodao je Katalonac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam načinom na koji smo igrali. Možda ću jednog dana doći raditi u Italiji ako me budu željeli".

https://twitter.com/OptaPaolo/status/702249207994908673 O utakmici je progovorio i trener Juventusa MassimilianoAllegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo dobro, pogotovo u drugom dijelu.Ovo je sjajna prilika za nas i vjerujemo da imamo šanse za prolazak. No, sada se moramo fokusirati na Seriju A", poručio je Allegri. Prokomentirao je i činjenicu da je Bayern u prvom poluvremenu imao 70 posto loptu u nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus prolazi?

"Njihov zadnji čovjek često je bio Vidal i nismo im smjeli dozvoliti da imaju toliko prostora. Dok god su igrali visokim tempom nije nam bilo lako. Na svu sreću snizili su ga i onda nam je bilo lakše. Moramo imati više samopouzdanja u naše mogućnosti i ne smijemo stajati toliko duboko. Možemo to učiniti i sretan sam što su se neki igrači vratili nakon ozljeda", dodao je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je, inače, prošao posljednjih šest puta u fazi digravanja kada je kod kuće u prvoj utkamici odigrao remi.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo