bježao od kritika? / Ovo neće 'sjesti' navijačima: Bale pobjegao s Bernabeua pred kraj utakmice koju je Real gubio

Image
Foto: AP Images

Real ni u drugoj utakmici u 2019. godini nije uspio doći do pobjede, a potez Garetha Balea mogao bi naljutiti navijače

7.1.2019.
13:22
AP Images
VOYO logo

Europski prvak Real Madrid loše je otvorio 2019. godinu. Sve ono dobro što je Santiago Solari napravio krajem 2018. godine, palo je u vodu nakon prve dvije utakmice otkako smo ušli u 2019. godinu. 

Remi s Villarrealom i poraz od Sociedada, dva kluba koja se nalaze u donjoj polovici tablice španjolske Primere, uzburkao je duhove na Santiago Bernabeu. Kritike su nemilosrdne, Modrić je sam rekao kako ekipi nedostaje jedinstva na terenu, a da je situacija kritična, možda najbolje oslikava potez jedne od najvećih zvijezdi kluba tijekom utakmice sa Sociedadom, Garetha Balea. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velšanin ove sezone muku muči s ozljedama, a sinoćnju je utakmicu pratio s tribina Santiago Bernabeua. Ipak, kraj nije dočekao. U 78. minuti susreta, kad je njegova momčad gubila 0:1, Bale se pokupio sa stadiona i svojim automobilom udaljio sa stadiona. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku odlaska snimili su ga fotoreporteri, a ispalo je kako je Bale 'pobjegao' netom prije no što je Realu zabijen posljedni čavao u lijes. U 83. minuti naime, Ruben Pardo je nakon jednog kontranapada pospremio drugu loptu u mrežu 'kraljeva' i postavio konačnih 0:2.

 Bale je očito htio izbjeći neugodna pitanja i uvrede navijača koji nakon šest poraza u 18 kola Primere više nikome ne praštaju. Budući da je snimljen, idući bi ga put pri susretu s navijačima samo mogla dočekati još gora situacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo